zoek vacatures

Werken bij Bébouw Midreth

Werken bij Bébouw Midreth betekent werken bij een nuchter en ambitieus bouwbedrijf. Als enthousiaste en gemotiveerde collega lever je een bijdrage aan onze woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Herken jij jezelf in deze karaktereigenschappen? Zoek je een baan, stage of afstudeerplek? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.


Gevestigd in Mijdrecht (midden in het Groene Hart van Nederland) realiseren wij mooie woningprojecten in de gehele Randstad. Met een team van ongeveer 85 collega’s werken we hard om de Nederlandse woningvoorraad een stukje mooier te maken. Hard werken gaat bij ons gepaard met een gezellige sfeer en open cultuur tussen de collega’s. Dat merk je niet alleen op kantoor of op de bouwplaatsen maar ook in de kantine en bij de personeelsuitjes.

Ons team van collega’s bestaat uit een goede mix van jong en ervaren talent wat er voor zorgt dat je, in welke fase van je carrière je ook zit, je altijd met iemand kunt sparren. Wij leiden onze collega’s zoveel mogelijk  zelf op en daardoor zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien.

Geen resultaten voor "${pageStateData.searchKeyword}"

Geen resultaten voor "${pageStateData.placeVal}"

Wil je de onderstaande functiecategorieën bekijken?

img1
slide 3 of 3
CONTACT
Meer weten?


Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Bébouw Midreth?
Neem dan contact op met Thijs Smeets, onze recruiter.
​​​​​E-mailadres: tsmeets@volkerwessels.com
Mobiel: 06 165 145 51

img1
Bébouw Midreth
Groot Mijdrechtstraat 11, 3641 RV MIJDRECHT
Postbus 196, 3640 AD MIJDRECHT
T +31 297 76 01 00