img1

'Hoe passen wij in jouw leven?'

Bianca, HRM
Eén van mijn taken is het promoten van De Groot Vroomshoop als fijn bedrijf om voor te werken met het oog op werving van nieuwe collega’s. We staan voor mooie uitdagingen met elkaar. Het zijn de mensen die ervoor zorgen dat we deze met succes waarmaken. Talent en goede vakmensen hebben we altijd nodig, maar de arbeidsmarkt is krap.
Hard werken én lol maken
In maart 2019 kwam ik zelf in dienst bij De Groot Vroomshoop op de afdeling HRM. Ik voelde mij er snel thuis. Hard werken én lol maken met elkaar, daar houd ik van. Dat ik plezier heb in mijn werk straal ik zoveel mogelijk uit. Ik hoop dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Ik ga gesprekken met kandidaten altijd open in en denk vooral in mogelijkheden. Dat is ook wat we voor ogen hebben. Een omgekeerde betrokkenheid: hoe past De Groot Vroomshoop in jouw leven? Hoe kunnen we samen werk maken van jouw drijfveren? Zorgen voor een balans tussen werk en privé? Voor persoonlijke ontwikkeling met coaching en opleiding? Goed contact met je collega’s en ruimte voor maatschappelijke inzet?

Een rondje De Groot Vroomhoop
Een standaard werkdag ken ik niet. Natuurlijk heb ik een planning, maar wat de dag brengt kan heel anders zijn. Ik heb afwisseling en reuring nodig. Een hele dag achter mijn computer zitten, past niet bij me. Met regelmaat loop ik een rondje door het bedrijf en de fabrieken voor een praatje met collega’s. Op de werkvloer hoor en zie je veel meer en bied ik een luisterend oor aan collega’s die ergens mee zitten of juist een goed idee hebben. Contact onderling -al is het nu op afstand- vind ik belangrijk. We hebben elkaar nodig en vormen allemaal een schakel in dit mooie bedrijf. Daar zijn we trots op, dat voel en beleef je.

50 jaar in dienst!
Vaak vertel ik dat we hier 25-, 45-jarige en zelfs 50-jarige dienstverbanden hebben. Dat zegt toch veel? Kandidaten die voor het eerst bij ons komen, zijn onder de indruk van de omvang en al het moois dat we maken. Een vooruitstrevend bedrijf met zoveel mogelijkheden verwachten ze niet in een dorp. Als ik zelf langs het bekende blauwe hek in Vroomshoop rijd, denk ik ook vaak “Wow, hier komt geen eind aan”.

Fabriek van Houten Gebouwen
Momenteel zijn we collega’s aan het werven voor de productie van houten woningen in onze Fabriek van Houten Gebouwen in Enschede. De vraag naar houten gebouwen neemt sterk toe. Hout is een geweldig duurzaam product om mee te bouwen. Vanaf 1 maart draaien we. Daar is een (bijna) geheel nieuw team voor nodig. Het is een flinke klus om genoeg geschikte collega’s te werven. Als het lukt, geeft dat voldoening. Samen de schouders eronder. Voor het tweede jaar achtereenvolgens zijn wij Beste Werkgever in de bouw en infrastructuur. Een prachtige waardering. Beste werkgever zijn, nu en in de toekomst. Daar gaan we voor!

Mooi weer
Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag naar popconcerten of met vrienden een terrasje pakken. Nu dat er even niet in zit, ben ik veel buiten. Een stuk lopen, mijn hoofd leegmaken en genieten van de natuur en mooi weer.Contact
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij De Groot Vroomshoop?
Neem dan contact op met Jill ter Grote.

 
​​​​​Jill Ter Grote
06 - 82 17 27 08
werken@degrootvroomshoop.nl
Foto van Jill ter Grote, de recruiter van De Groot Vroomshoop