img1

'Op afstand de leukste werkgever'


Gerreke, Tekenaar / werkvoorbereider
Vorig jaar besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ik solliciteerde en werd bij vijf werkgevers uitgenodigd voor een gesprek. Ondanks de grotere reisafstand past De Groot Vroomshoop het best bij mij. Benieuwd waarom?

Lastig hoor, kiezen waar je werken wilt. Tekenaars/werkvoorbereiders zijn best moeilijk te vinden, zo bleek. Ook bij Houtbouw zijn we op dit moment op zoek naar een collega. Waarop baseer je jouw keuze voor een werkgever? Vier mogelijke werkgevers waren voor mij dichter bij huis. Naar De Groot Vroomshoop rijd ik in driekwartier. Toch kreeg ik daar het beste gevoel. Een groot bedrijf met verschillende werkmaatschappijen en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ik werk er inmiddels ruim een half jaar. Vooral het tekenen vind ik erg leuk. Dat gebeurt hier veel in 3D. Met een opleiding heb ik me dat meer en meer eigen gemaakt. Ik werk aan meerdere projecten tegelijk. Geen project is standaard. Dat is erg uitdagend en houdt het werk interessant.
​​​​​​​

Ik heb geen grootse ambities, maar ik wil steeds uitgedaagd blijven en nieuwe dingen leren. Ik heb een aantal vrouwelijke collega’s, maar de mannen zijn ruim in de meerderheid. Ik vind het juist wel gezellig in zo’n mannenwereld! Als ik niet aan het werk ben en mijn hoofd wil vrijmaken? Dan ga ik salsadansen! Daarnaast wandel ik en ben ik graag creatief bezig. En natuurlijk geniet ik van de  gezelligheid met mijn kinderen.

Contact
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij De Groot Vroomshoop?
Neem dan contact op met Jill ter Grote.

 
​​​​​Jill Ter Grote
06 - 82 17 27 08
werken@degrootvroomshoop.nl
Foto van Jill ter Grote, de recruiter van De Groot Vroomshoop