img1
Jelle, Afstudeerder
Ik was al een tijdje aan het rondkijken naar een stage als Technische bedrijfskunde student. Ik vind het belangrijk om mijn goed voor te bereiden en had dan ook een lijstje verzameld met bedrijven waar ik zou willen afstuderen. De Groot Vroomshoop sprong daar bovenuit, want zij zijn bezig met onze toekomst! Bouwen met hout. In deze tijd is het ondenkbaar om geen steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Samen bouwen we bij De Groot Vroomshoop in- en aan een wereld van hout.

Opdracht
Leuk dat je de keuze voor jezelf gemaakt hebt om stage te willen lopen bij De Groot Vroomshoop, maar dan is het wel belangrijk dat er een passende opdracht ligt voor een Technische Bedrijfskunde student. Gelukkig was dit het geval en ben ik afgelopen februari gestart bij de afdeling houtbouw gevels- en daken. De tijd vliegt voorbij en ik vind het ontzettend leuk en leerzaam om stage te lopen in zo’n groot bouwbedrijf.

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen
Vroomshoop is voor mij een klein half uurtje rijden vanaf Hardenberg. Als stagiair bij De Groot Vroomshoop houd ik mij bezig met de invoering van wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) bij het productieproces. Een zeer belangrijke innovatie in ons vakgebied.

Doel
Mijn doel is om aan het einde van mijn stage een zo compleet mogelijk adviesrapport op te leveren. Hierin staat mijn advies aan De Groot Vroomshoop. Daarin moet uitwijzen welke aanpassingen doorgevoerd moeten worden binnen onze afdeling om aan de kwaliteitseisen van de WKB te kunnen voldoen.

Wat nu?
Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en ik heb alle vrijheid gekregen voor het uitvoeren van mijn stageopdracht. Wanneer het nodig is kan ik altijd iemand om hulp vragen op onze afdeling, maar ook daarbuiten. De collega’s zijn super behulpzaam. Binnenkort ga ik terug de schoolbanken in. Wie weet zien we elkaar in de toekomst. Ik zou het super gaaf vinden dat mijn advies heeft bijgedragen. 

Solliciteer
Zoek jij ook een stageplek? Ik zal zeker De Groot Vroomshoop aanraden. Neem contact op met Daan of Jill.


Contact
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij De Groot Vroomshoop?
Neem dan contact op met Jill ter Grote.

 
​​​​​Jill Ter Grote
06 - 82 17 27 08
werken@degrootvroomshoop.nl
Foto van Jill ter Grote, de recruiter van De Groot Vroomshoop