img1
Jorn, Stagiar Middenkaderfunctionaris Smart BuildingAfstudeerder
Ik volg de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building. Een hele mond vvol en ook een zeer brede opleiding. Dat vind ik prettig, want na mijn opleiding kan ik kiezen om al engineer, werkvoorbereider, calculator, projectleider of duurzaamheidscoördinator het bedrijfsleven in te gaan. Ik mag dit nog lekker gaan onderzoeken en daar is De Groot Vroomshoop een zeer geschikt bedrijf voor.

Al eerder gewerkt.
Ik volg mijn opleiding in Apeldoorn en kom zelf uit Vroomshoop. Vorig jaar heb ik tussen twee studies door in de productie gewerkt bij de Fabriek van Houten Gebouwen in Enschede. Hier had ik het enorm naar mijn zin. Toen het tijd was om een stage te zoeken in mijn 1e leerjaar wilde ik graag terug naar De Groot Vroomshoop. Ik heb gelijk contact opgenomen en een paar maanden later mocht ik beginnen.


Bouwsector
Tijdens mijn opleiding leer ik wat er komt kijken bij de voorbereiding en uitvoering van innovatieve bouwprojecten. Ik doe kennis op in de bouwsector, maar leer ook meer over installatietechniek. Materialen, installaties en systemen komen voorbij tijdens de opleiding. Ook plannen, organiseren, calculeren en begroten is een onderdeel die ik nu in de praktijk kan inzetten.


Opdracht
Mijn stage bij de Groot Vroomshoop was bij het bedrijfsonderdeel Bouwsystemen. Hier hield ik mij bezig met de voorbereiding voor de productie van de houten woonmodules in de Fabriek van Houten Gebouwen in Enschede. Ik heb o.a. kennis gemaakt met inkoop & calculatie. Mijn opdracht was een logboek maken met foto's.


Solliciteer
De 360 uur zijn voorbij gevlogen. Ik kijk terug op een fijne stage, waarin ik heel hartelijk ontvangen ben. Het was erg leerzaam om te zien hoe de voorbereiding voor houten modules in de Fabriek van Houten Gebouwen in zijn werk gaat. Er heerst een fijne werksfeer en iedereen is behulpzaam. Ik zou De Groot Vroomshoop zeker aanraden als stageadres.

Contact
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij De Groot Vroomshoop?
Neem dan contact op met Jill ter Grote.

 
​​​​​Jill Ter Grote
06 - 82 17 27 08
werken@degrootvroomshoop.nl
Foto van Jill ter Grote, de recruiter van De Groot Vroomshoop