img1
Klaas, Afstudeerder
Als 4e jaars Technische bedrijfskunde student aan het Saxion in Enschede weet je dat je afstudeerstage eraan zit te komen. Tijd om uit de schoolbanken te gaan en mee te kijken in het bedrijfsleven en te leren in de praktijk. Mijn naam is Klaas uit Markelo en ik ben 20 jaar.

Social media
Ook ik moet bekennen dat ik met regelmaat op social media zit, wat niet heel gek is op mijn leeftijd. Op een avond, tijdens het scrollen op LinkedIn zag ik een post voorbij komen van De Groot Vroomshoop. De reactie op de post over de wereld van hout, triggerde mij. Ik ben De Groot Vroomshoop gaan volgen op alle social media kanalen en de volgende dag heb ik contact opgenomen.

Mogelijkheden
Toen ik mij ging verdiepen in de wereld van hout, werd ik steeds enthousiaster. De mogelijkheden zijn groot. Wist je bijvoorbeeld dat De Groot Vroomshoop drie werkmaatschappijen heeft? Voor mij als student een mooie kans om overal een kijkje te nemen, zelfs in de fabriek voor houten gebouwen in Enschede. Mijn grootste focus is natuurlijk mijn eigen onderzoek. 

Onderzoek
Ik heb 20 weken de tijd om te onderzoeken welke optimalisatie mogelijkheden er zijn van de productielijn prefab bergingen. Deze bergingen worden seriematig geproduceerd, maar het is ook mogelijk om deze berging volledig naar eigen wens te maken. Een uniek product, ontwikkeld en geproduceerd door De Groot Vroomshoop. Samen met mijn collega’s blijven we continu aan het verder ontwikkelen en verduurzamen van de verschillende types bergingen. 
​​​​​​​

Sfeer
De sfeer bij De Groot Vroomshoop is goed en de lijnen zijn kort, erg handig wanneer je door wilt met je onderzoek. Al met al is de tijd voorbij gevlogen. De Groot Vroomshoop een ontzettend leuk bedrijf om stage te lopen.

Contact
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij De Groot Vroomshoop?
Neem dan contact op met Jill ter Grote.

 
​​​​​Jill Ter Grote
06 - 82 17 27 08
werken@degrootvroomshoop.nl
Foto van Jill ter Grote, de recruiter van De Groot Vroomshoop