img1
Reema, Meeloopstage
Toen ik aangenomen werd als stagiaire bij De Groot Vroomshoop was ik erg blij. Als 4e jaar student aan de opleiding functionaris bouw, niveau 4 van het ROC van Twente hebben wij een rondleiding gehad bij De Groot Vroomshoop door het hele bedrijf. Mijn stage zat eraan te komen en omdat ik met eigen ogen heb gezien hoe groot het bedrijf is en met welke mooie producten zij dagelijks werken wilde ik hier graag stage lopen.

Veelzijdig
Mijn naam is Reema, 23 jaar en ik kom uit Almelo. Ik rij nu elke dag op en neer en deze afstand is prima te doen. Wat mij verbaast heeft tijdens de rondleiding is dat het bedrijf enorm groot is, veel werkmaatschappijen heeft, veelzijdigheid en duurzaam is. Er gebeurt zoveel in de werkplaatsen maar ook op kantoor. Ik vind het belangrijk om met duurzaamheid bezig te zijn. Dit is ook een extra motivatie geweest om stage te gaan lopen bij De Groot Vroomshoop.

Net begonnen
Ondertussen loop ik twee weken stage en in totaal duurt mijn stage 10 weken. Ik ga voornamelijk praktijkervaring opbouwen en dit betekent dat ik mee ga helpen met allerlei projecten. Om mijn stage af te ronden moet ik een eindexamen doen rondom de uitvoeringsfase van de bouwprojecten. Dit betekent dat ik mee ga kijken met verschillende afdelingen. Daar komen vraagstukken naar voren, zoals: hoe kunnen we de kosten en tijd bewaken van de bouwwerkzaamheden, hoe controleren we de maatvoeringen. Daarnaast assisteer ik de uitvoerders met het maken van planningen. Heel veelzijdig en leerzaam.

Samen
Het leuke is dat ik niet de enige stagiaire ben binnen het bedrijf. Met regelmaat treffen we elkaar in de gangen op het hoofdkantoor. Wil jij bijdragen aan een duurzame wereld en meer leren over het werken in een groot bouwbedrijf, waar duurzaamheid voorop staat? Solliciteer dan voor een stageplek, er liggen genoeg opdrachten waar je zo mee aan de slag kunt.

Contact
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij De Groot Vroomshoop?
Neem dan contact op met Jill ter Grote.

 
​​​​​Jill Ter Grote
06 - 82 17 27 08
werken@degrootvroomshoop.nl
Foto van Jill ter Grote, de recruiter van De Groot Vroomshoop