Collega's aan het woord

Bij DigiBase werkt een divers team enthousiaste collega's met expertise op verschillende vakgebieden. Of we nu werken aan een bouwproject, een innovatie of een implementatietraject alles staat in het teken van slimmer en effectiever werken. Samen maken we digitalisatie schaalbaar! Hoe onze collega's dat beleven? Ze vertellen je er zelf graag meer over: 

img1
CONTINU IN BEWEGING
Edward vertelt:
"Hier lopen stuk voor stuk mensen die verandering willen brengen.
Persoonlijk ervaar ik ontzettend veel vrijheid tijdens mijn werkzaamheden, door mijn eigen tijd in te plannen houd ik werk en privé goed in balans. Het mes snijdt natuurlijk aan twee kanten. Als bouw-digitaliseerders blijven we continu in beweging en maken wij elke dag de bouwwereld een stukje innovatiever."


AAN DE VOET VAN INNOVATIE STAAN
Jorn vertelt:
"Omdat we voort zijn gekomen uit het BIM ontwikkelingsteam van VolkerWessels zijn we bezig met de nieuwste technieken en hoe we dingen slimmer kunnen uitvoeren.  Dat de organisatie heel plat is, maakt het werk extra fijn. Ik kan in principe zo naar de baas stappen om ideeën te ventileren of andere zaken te bespreken. En omdat we aan de voet van de innovatie binnen VolkerWessels staan komen er heel veel mogelijkheden langs om niet louter met de engineering bezig te zijn."
img1
img1
RUIMTE VOOR ZELFONTWIKKELING
Jasper vertelt:
"Er zijn hier heel veel mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een cursus doen waarvan jij denkt 'dit zou heel waardevol voor het bedrijf kunnen zijn'? Dan zeggen ze 'ga maar op zoek!' en krijg je min of meer de ruimte om met een goed voorstel te komen. Na een goed gesprek wordt het dan geregeld en kan je de training of cursus volgen."

GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT
Tuan vertelt:
"Bij DigiBase bestaat een open werksfeer. Er zijn geen hokjes. Je bent vrij om zelf je uren in te delen. Dus als je deels thuis wilt werken dan kan dat. Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit. De naam DigiBase zegt het eigenlijk al: je moet in staat zijn digitaal te werken. Waar je dat doet is minder relevant. En natuurlijk ben je qua technologie en de nieuwste ontwikkelingen hier helemaal op je plek."

img1
CONTACT

Aansprekende vacture gezien? Solliciteren kan direct op de website.
Vul het digitale sollicitatieformulier in en voeg jouw CV met motivatiebrief toe.

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij DigiBase?
Neem dan contact op met Mark Bak, Business Manager.
​​​​​
DigiBase
Ravenswade 2, 3439 LD Nieuwegein
Postbus 370, 7460 AJ Rijssen

T +31 88 186 99 50
​​​​​​​DigitaalBouwen@VolkerWessels.com


Bezoek onze website​​​​​​​