zoek vacatures

Carrière

Bij Homij en VolkerWessels werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Er zijn er veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière ‘’bouwen en onderhouden’’ zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou.

img1
Ook belangrijk:
  • Homij zorgt voor een goede inwerkperiode;
  • Wij vallen onder CAO metaal en techniek installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Wij zorgen voor diverse opleidingsmogelijkheden (op onze kosten) met onder andere een eigen Academy!
Zet je tanden ...
... in een stage- of afstudeeropdracht 
Ben je leerling of student aan een mbo / hbo of universiteit? Homij biedt met name (maar niet uitsluitend!) mogelijkheden voor leerlingen / studenten met een technisch profiel. Bijvoorbeeld richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek of technische bedrijfskunde.

Heb je zelf een idee voor een afstudeeropdracht of stageplek bij Homij? Leuk! Stuur je idee en je gegevens even naar werken@homij.nl. 
img1
img1
VolkerWessels
Academy en vakschool 
Als onderdeel van VolkerWessels hebben onze medewerkers toegang tot de VolkerWessels Academy. De VolkerWessels Academy heeft een groot aanbod van opleidingen en trainingen, die door de Academy zelf of door gerenomeerde externe partijen uitgevoerd wordt. Zo kunnen wij ons continu blijven ontwikkelen met de laatste inzichten op het gebied van innovatie en zelfontwikkeling. Hierin zit de kracht van onze medewerkers. Kijk voor meer informatie op VolkerWessels Academy.
Contact
Meer weten?


Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Homij?
Neem dan contact op met één van onze HR-collega's!
​​​​​
E-mailadres: werken@homij.nl
Telefoon: 088 1861600
img1
Homij
Lange Dreef 7, 4131 NJ, Vianen
T 088 1861 600
E werken@homij.nl

Mogelijkheden om te werken vanuit vestigingen in: 
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Ittervoort, Nederweert, Reeuwijk, Rijswijk, Vianen, Zaltbommel
Bezoek onze website​​​​​​