Young Professional

Om iedereen aan het begin van zijn of haar carrière een goede start te bieden werken bij KWS met het Young Professional programma. Dit is een programma voor collega’s met maximaal drie jaar werkervaring.

Groeien op jouw tempo en in jouw richting

Vanuit de regionale vestiging waar je werkt wordt er met je meegedacht in jouw persoonlijk ontwikkelplan.

Events

Daarnaast organiseert jouw vestiging een aantal events waarbij je alle Young Professionals binnen jouw vestiging leert kennen én van elkaar leert. De bijeenkomsten zijn erg divers. Je kunt hierbij denken aan een projectbezoek, maar ook sessies waarbij je met elkaar een casus en/of thema op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bespreekt.

Young Professional dag

Landelijk organiseren we ook een Young Professional dag. Hier ontmoet je de Young Professionals uit alle vestigingen en maak je op een toffe manier beter kennis met KWS.

Wat vinden onze Young Professionals?

Bradley Pitter

Thomas Kooij

Projectbegeleider bij Rotterdam-Zwijndrecht

Het is leuk om met collega’s van verschillende disciplines samen te werken en kennis te maken met onze centrale directie. Hun betrokkenheid bij ons als Young Professionals is veel waard.
Bradley Pitter

Bart Boeren

Uitvoerder bij Roosendaal-Sas van Gent

Het is heel leerzaam om samen met collega’s in een korte tijd iets van de grond te krijgen. Daarnaast is de verbinding met andere KWS-talenten van andere vestigingen voor mij erg belangrijk.

Wil jij onderdeel uitmaken van het Young Professional programma?

Maatwerk

Bij KWS vinden we de ontwikkeling van al onze mensen belangrijk en geloven wij in maatwerk. Niet alleen in onze projecten, maar juist ook bij onze grootste kwaliteit, onze mensen. Wil jij je wel ontwikkelen, maar niet binnen het bovenstaande programma? Dan gaan we daar gewoon met elkaar over in gesprek!​​​​​​​​​​​​​​

Bekijk ook onze andere programma's!

Contact

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KWS?
Neem dan contact op met Lisette of Mark.


 
Hoofdkantoor KWS
KWS (hoofdkantoor)
Lange Dreef 9, 4131 NJ Vianen
Postbus 217, 4130 EE Vianen
T | +31 347 35 73 00
VolkerWessels Telecom
Bezoek onze website