img1

'Je weet aan het begin van je dienst niet wat er gaat gebeuren. Schiphol is daarom een hele leuke omgeving.'

Naam: Arjan Brinkhof

Leeftijd: 54 jaar

Locatie: PCH Schiphol

Opleiding: MBO

Functie: parkeer service medewerker Schiphol

Het belangrijkste in mijn functie is om klanten op alle parkeerterreinen van Schiphol zo goed mogelijk te helpen. Ik sta ze te woord en los problemen op. Ik vind het heel fijn om bezoekers een goed gevoel te geven als ze op Schiphol zijn. Zo dragen wij bij aan de goede beleving van alle bezoekers, wat onze opdrachtgever natuurlijk ook heel belangrijk vindt.

Je kunt je vast voorstellen dat er altijd wat gebeurt op Schiphol. Het is een hele leuke omgeving om te werken. Soms is het rustig en het kan op momenten ook heel hectisch zijn. Je weet aan het begin van je dienst niet wat er gaat gebeuren. We werken vanuit de control room, waar we o.a. de camerabeelden op grote schermen zien en via de intercom met bezoekers communiceren. Maar we zijn natuurlijk ook op de parkeerterreinen zelf, in de buitendienst. Ik vind de afwisseling van werkzaamheden heel fijn en werk veel samen met collega’s. We hebben een heel leuk team. We weten wat we aan elkaar hebben.

Ik werk al op Schiphol vanaf begin juli 1995. In 2010 zijn alle parkeerbeheerders overgenomen door PCH. Dat betekende natuurlijk nieuwe mensen en een andere manier van leiding geven. Na een wenperiode kan ik nu wel zeggen dat de samenwerking, het contact met kantoor en ook de communicatie met Schiphol als opdrachtgever goed is. Ik vind het mooi om te zien hoe alles is ontwikkeld. En natuurlijk vinden we het ook geweldig dat PCH een verlenging heeft gekregen tot en met 2024. Samen gaan we er een succes van maken!