img1

'Iedereen helpt en ziet elkaar. Het voelt als één club. Ik kan écht zeggen dat ik elke dag met een voldaan gevoel naar huis ga.'

Naam: Edwin Kleijn

Leeftijd: 51

Locatie: Schiphol

Opleiding: Grafische opleiding

Functie: dutymanager

Ik hou van de uitdaging en de variatie in mijn werk. Ik ben samen met het team operationeel verantwoordelijk voor de uitvoering van onze diensten op Schiphol. KPI’s halen, werkzaamheden, ziekte, flowcontrol en roosters bijvoorbeeld. Dat het team draait en dat we resultaten halen, dat vind ik gaaf. Ik kan écht zeggen dat ik iedere dag met een voldaan gevoel naar huis ga. In corona tijd hebben we natuurlijk geen volle terreinen gehad maar wel genoeg andere uitdagingen. Echter, normaal gesproken vullen we de terreinen tot de laatste 3 plekken. Als iedereen die op Schiphol wil en kan parkeren een plekje krijgt geeft dat het hele team een enorme voldoening.
​​​​​​​

Ik werk sinds 2011 bij PCH. Eerst was ik beheerder, daarna ben ik gevraagd om dutymanager te worden. Dat doe ik nog steeds. Door een aanbesteding van mijn vorige werkgever Schiphol ben ik bij PCH terecht gekomen. Niet een bewuste keuze, maar een gevolg van een aanbesteding dus. Nooit spijt van gehad. Iedereen helpt en ziet elkaar hier. Het voelt écht als één club.

Op de foto sta ik links. Hier ging P3 weer open na gesloten te zijn geweest door corona.