img1

'Ik ervaar veel overeenkomsten in het bedrijven van topsport en het runnen van een ijsbaan. Als je er veel energie insteekt, leer en verbeter je elke dag.'

Naam: Gianni Romme

Leeftijd: 48

Locatie: IJsbaan Twente

Opleiding: Topcoach 5 in het schaatsen, daarvoor ervaring opgedaan als topsporter en internationaal coach

Functie: operationeel manager

 

Met mijn team zorgen wij ervoor dat de ijsbaan up and running is. Van oktober t/m maart zorgen we dat er een strakke ijsvloer ligt, dat we op alle posities voldoende mensen hebben staan en dat er lessen, clinics en leuke evenementen voor jong en oud worden georganiseerd. We willen iedereen een fijn bezoek geven. Als operationeel manager houd ik overzicht en zorg ik dat iedereen goed kan functioneren. En soms trek ik mijn schaatsen aan, voor een paar rondjes voor mezelf of om een clinic te geven. Dat is toch geweldig. Ik werk nu nog steeds vanuit mijn passie voor het schaatsen.
​​​​​​​

Ik ben olympisch kampioen langebaan schaatsen en pak mijn werk ook aan als topsport. Ik ga er vol voor, met veel energie. Dat moest ook wel, want ik had 3 jaar geleden nog geen ervaring in het echte bedrijfsleven. Na mijn topsportcarrière ben ik trainer geweest en heb ik andere coaches begeleid. PCH heb ik leren kennen als een echt mensenbedrijf. Dat past heel goed bij me. Ik maak zelf ook graag contact met de bezoekers van de ijsbaan. Ik neem echt de tijd, toon interesse en bied een luisterend oor voor bezoekers. Ik wil dan natuurlijk weten of ze tevreden zijn en wat beter kan. Ik wil het liefst elke dag verbeteren.

Ik ben heel blij met de kans en begeleiding die PCH mij heeft gegeven. De ondersteuning van PCH is heel waardevol en geeft mij veel vertrouwen. In elke, voor mij nieuwe of lastige, situatie is er een ervaren collega van PCH die me helpt. Ik heb al zo veel geleerd van mijn collega’s en leer nog elke dag bij.