img1

Word Technical Pitlane Assistant bij de Dutch Grand Prix
De inschrijving voor Technical Pitlane Assistant is gesloten
Volgend jaar zijn we weer terug met een nieuwe kans om als Technical Pitlane Assistant aanwezig te zijn op de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Houd de social media kanalen van VolkerWessels in de gaten!

​​​​​​​Bekijk ook eens onze andere vacatures.

Dichter bij het Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix spektakel kom je niet!
VolkerWessels is Official Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en wij zijn op zoek naar een aantal teamgenoten die komen werken in de pitstraat op CM.com Circuit Zandvoort!

Zeg jij straks: “het waren 3 fantastische dagen”?
VolkerWessels Technical Pitlane Assistant Dutch Grand Prix


​​​​​​​Herken jij jezelf hierin?

img1

Dit ga je doen

Als Technical Pitlane Assistant werk je 3 dagen als vrijwilliger op CM.com Circuit Zandvoort en begint jouw werkdag op de officiële Dutch Grand Prix camping. Of je hier dagelijks op eigen vervoer naartoe komt of een aantal nachten blijft slapen, dat is aan jou! Met een pendelbus word je, samen met andere Dutch Grand Prix officials, iedere dag naar het circuit gebracht. Hier staat jouw teamleider op je te wachten en worden de taken met je doorgenomen. Je trekt de bijbehorende kleding aan en een dag vol spektakel en actie kan beginnen! 

De pitstraat is jouw werkplek!

Jouw werkplek bevindt zich middenin de actie: de pitstraat! Dichter bij kom je echt niet! Op verschillende momenten per dag worden de F1 auto's beoordeeld, onder andere op gewicht. En daarin speel jij een belangrijke rol. Het is jouw taak om de wagens op een veilige manier te manoeuvreren richting de weegschalen. Daarnaast gebeurt er nog veel meer in de pitstraat waarbij jij je handen uit de mouwen kunt steken!

Na een lange dag staan en fysieke inspanning sluit je samen met je teamleden af en mag je je mengen in alle festiviteiten rondom de Formula 1 
Heineken Dutch Grand Prix óf natuurlijk lekker je bedje in. Morgen weer een dag!
img1
img1

Dit krijg je ervoor terug

We vragen veel, maar we hebben jou nog veel meer te bieden. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij één van de grootste sportevents van Nederland! Een experience die je niet snel nog eens gaat meemaken. Dichterbij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en de F1 teams kom je namelijk niet!  
Daarnaast ben je gedurende deze dagen onderdeel van Team VolkerWessels. Dit team bestaat uit honderden enthousiaste VolkerWessels collega's die, naast hun dagelijkse werk als bijvoorbeeld uitvoerder, werkvoorbereider, directeur of officemanager binnen ons concern, deze 3 dagen samen met jou als vrijwilliger werkzaam zijn op het circuit! 

En - last but not least - we leiden je op zodat je de functie van Technical Pitlane Assistant perfect kunt uitoefenen en we verzorgen de officiële KNAF licentie die jou de bevoegdheid geeft als official in de pitlane te werken. Niet gek, toch? 

Voelt dit als een droom die uitkomt? Sluit je aan bij Team VolkerWessels en solliciteer nu!

Kom werken bij VolkerWessels Is Technical Pitlane Assistant niet helemaal iets voor jou? Bekijk dan eens onze andere vacatures!