img1
Op zoek naar je eerste baan?

Wij snappen dat je eerste baan een belangrijke stap is in de rest van je loopbaan. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Of wil jij je eerst nog verbreden? Dan is ons Management Traineeship of Technisch Traineeship misschien iets voor jou.

img1

MANAGEMENT TRAINEE
Ambitieus en proactief? 

"Het management traineeprogramma is opgezet om in een periode van twee jaar jezelf te ontwikkelen. Tijdens dit programma doe je ervaring op binnen verschillende disciplines, projectfasen en onderdelen van Van Hattum en Blankevoort. Zo ontdek je jouw talent en interesses!
De inhoud van het traineeprogramma stel je grotendeels zelf vast. Tijdens deze twee traineejaren bouw je een netwerk op binnen Van Hattum en Blankevoort en staat je persoonlijke ontwikkeling voorop!"

TECHNISCH TRAINEE
Avontuurlijke slagvaardige aanpakker

Het technisch traineeprogramma is opgesteld om na een periode van brede technische inzetbaarheid, een gerichte keuze te kunnen maken van de richting waar jij in verder wil.  Een jaar lang doe je kennis en ervaring over ontwerp, inkoop cost engineering, werkvoorbereiding en uitvoering in verschillende fases van project (van tender tot realisatie) op. Het traineeship biedt je volop ruimte en kansen voor een kansrijke civieltechnische carrière!
img1
img1

STAGE EN AFSTUDEREN
'Junior-chief brains'

“Bij Van Hattum en Blankevoort maken we morgen mogelijk. We denken na over de uitdagingen van morgen: duurzaamheid, leefbaarheid en mobiliteit. Dat deden we ruim 190 jaar geleden, dat doen we nu en dat doen we ook nog over tien jaar. Instroom van jong talent binnen onze organisatie vinden we daarom erg belangrijk. We zoeken een ‘junior-chief brains’ en een ‘ja, maar-assistent.’ Een leergierige jonge meid of vent die eigenwijs genoeg is om de vragen te stellen die niemand meer stelt. Iemand die zijn talent in wil zetten op één van onze bijzondere en toonaangevende projecten. Doe praktische kennis en ervaring op in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding of uitvoering. Leer tijdens je stage de fijne kneepjes van het vak van onze ‘ouwe rotten’ of draag in een afstudeeropdracht bij aan nieuwe innovatieve oplossingen."

DE STUDENT CONNECTION

Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk. Daarom willen wij studenten optimaal ondersteunen en begeleiden. Onderdeel daarvan is de Student Connection. Een inspirerende, energieke en creatieve dag speciaal voor stagiaires, werkstudenten en afstudeerders van Van Hattum en Blankevoort in het FutureLab. Het verbinden van studenten uit de VolkerWessels Infra divisie, zodat ze het beste uit hun stage halen, staat centraal.

DE STUDENT CONNECTION IN BEELD

Media player
CONTACT
Meer weten?


Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Van Hattum en Blankevoort?
Neem dan contact op met onze recruiter Fabiënne Weijland via 06 - 21 15 94 17 of recruitment@vhbinfra.nl.

Of klik hier om direct een Whatsappbericht naar Fabiënne te sturen.
​​​​​

Foto van Fabiënne Weijland, de recruiter van Van Hattum en Blankevoort
Van Hattum en Blankevoort
Lange Dreef 13, 4131 NJ  Vianen
T: 088 186 5100


Bezoek onze website​​​​​​​