img1
Op zoek naar je eerste baan of een (afstudeer)stage?

Wij snappen dat een stage of je eerste baan een belangrijke stap is in de rest van je loopbaan. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Of wil jij je eerst nog verbreden? Bij Van Hattum en Blankevoort zijn er verschillende mogelijkheden.

Opleiding

Mbo niveau 2 en 3 of hbo


Van Hattum en Blankevoort biedt meerdere mogelijkheden tot het volgen van een opleiding aan. Bij ons kun je een mbo-opleiding tot Betontimmerman of Funderingswerker volgen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Civilion. Zij bieden de mogelijkheid om een hbo-opleiding Civiele Techniek te volgen.

SAMEN

Bij Van Hattum en Blankevoort werken we samen. Je bereikt samen veel meer en kunt een hoop van en aan je collega's leren! Hoe we dat doen?

Student Connection

Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk. Daarom willen wij studenten optimaal ondersteunen en begeleiden. Onderdeel daarvan is de Student Connection. Een inspirerende, energieke en creatieve dag speciaal voor stagiaires, werkstudenten en afstudeerders van Van Hattum en Blankevoort in het DigiLab. Het verbinden van studenten uit de VolkerWessels Infra divisie, zodat ze het beste uit hun stage halen, staat centraal.

Young VHB

Young VHB is de jongerenorganisatie van Van Hattum en Blankevoort.

Binnen deze club verbinden we met elkaar. Dat doen we door, naast onze dagelijkse werkzaamheden, het netwerk te vergroten, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Hoe doen we dat dan? Door diverse activiteiten te organiseren, zoals projectbezoeken, lezingen, workshops en allerlei sociale activiteiten.
CONTACT
Meer weten?


Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Van Hattum en Blankevoort?
Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Fabiënne Weijland via 06 - 21 15 94 17,
recruitment@vhbinfra.nl of onderstaande knop.
​​​​​

Foto van Fabiënne Weijland, de recruiter van Van Hattum en Blankevoort
Van Hattum en Blankevoort (hoofdkantoor)
Lange Dreef 13, 4131 NJ  Vianen
T:  088 186 5100
E: info@vhbinfra.nl


Bezoek onze website​​​​​​​