img1
VES als werkgever

Waar VES voor staat

Een veilig en bereikbaar Nederland voor iedereen. Dat is de missie van VES, expert op het gebied van levensduurverlengend onderhoud van multidisciplinaire constructies in de infrastructuur. Onze expertise: bruggen en sluizen onderhouden, renoveren, vernieuwen én verduurzamen. 

Noodzakelijke onderhoudsopgave 

Veel bruggen en sluizen in Nederland zijn in de jaren ‘60 en ‘70 aangelegd. Die hebben nu behoefte aan verlenging van de levensduur. Bovendien stellen we vandaag de dag andere eisen aan bruggen en sluizen doordat de afgelopen decennia de intensiteit van het verkeer enorm is toegenomen en omdat het vrachtverkeer zwaarder werd. Dit leidt tegenwoordig tot een hogere belasting dan destijds bij de bouw kon worden voorzien. Hierdoor is het onderhouden, renoveren, vernieuwen én verduurzamen van bruggen en sluizen noodzakelijker dan ooit. Alleen op die manier kunnen we de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van bruggen en sluizen blijven garanderen.

Klanten: daar doen we het voor

Klanten centraal stellen, kwaliteit leveren en samenwerken staan bij VES hoog in het vaandel. Met zo'n 75 medewerkers kiezen we met én voor onze klanten en partners voor passende oplossingen. We doen wat we beloven en dat doen we goed. Dit betekent dat we altijd doorvragen naar de vraag achter de vraag. Pas als we zeker weten dat die helder is, gaan we op zoek naar de juiste oplossingen. Op die manier kunnen we kwaliteit waarborgen.

Oog voor de maatschappij

Bij VES hebben we aandacht voor het milieu en voor de maatschappij. Duurzaamheid is bij ons geen loze kreet, het zit in ons DNA. We proberen lucht-, bodem- en waterverontreiniging en geluids- en verkeersoverlast te voorkomen. Bovendien werken we aan innovatieve projecten met duurzame materialen en technologieën. Zo leveren we een bijdrage aan de samenleving, nu en in de toekomst.

Snel opschalen

VES is onderdeel van VolkerRail en daarmee van VolkerWessels. Dit gerenommeerde bouwconcern is onder meer actief in de segmenten vastgoedontwikkeling, bouw, installatietechniek, toelevering, civiele techniek, spoorbouw, wegenbouw, mobiliteit & engineering, energienetwerken en telecom. Hierdoor ligt enorm veel kennis en kunde binnen handbereik. Bij complexe vraagstukken waarbij extra expertises nodig zijn, kunnen we snel opschalen.

img1
Volker Engineering Structures (VES)
VolkerRail Nederland B.V.
Locomotiefstraat 50
3534 BK, Utrecht