img1
Arbeidsvoorwaarden​​​​​​​​​​​​​​

Arbeidsvoorwaarden

Bij VES, onderdeel van VolkerRail, zorgen we graag goed voor onze werknemers. Onze werknemers maken namelijk morgen mogelijk. Daarom voorzien we onze werknemers graag van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor jij elke dag met plezier naar je werk gaat.

CAO & Arbeidsvoorwaarden

Bij VES kennen we functies binnen en buiten CAO. De functies binnen CAO vallen onder de CAO van de Railinfrastructuur, de CAO RIS. In deze CAO zijn alle arbeidsvoorwaarden vastgelegd. Naast de CAO kennen we ook een bedrijfsregeling. Hierin zijn onder andere een studieregeling, het reglement omtrent ziekteverzuim, reiskostenregeling, bedrijfskleding etc. vastgelegd.

De CAO Railinfrastructuur kent jaarlijks op fulltime basis 25 vakantiedagen en 8 tot 18 roostervrije dagen toe. Uitvoerende medewerkers ingedeeld in de salarisschalen 1 t/m 6 hebben recht op 23 roostervrije dagen.

Pensioen

Als medewerker van VES zijn niet alleen de huidige zaken goed geregeld, maar ook je toekomst is goed geregeld. Je wordt lid van het Spoorwegpensioenfonds, omdat VES onderdeel is van VolkerRail. Het Spoorwegpensioenfonds staat als één van de betere pensioenfondsen aangeschreven binnen Nederland.

Verzekeringen

Als medewerker van VES kun je deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van IAK of Zillveren Kruis/ Achmea, waarop een bedrijfskorting van toepassing is. Wisseling van werkgever wordt als argument toegestaan om gedurende een lopend jaar te veranderen van zorgverzekeraar. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de collectiviteitskorting bij Alianz, Centraal Beheer/Achmea, KPN en Vodafone.

img1
Volker Engineering Structures (VES)
VolkerRail Nederland B.V.
Locomotiefstraat 50
3534 BK  Utrecht