img1
Over Volker Engineering Structures

Wie is Volker Engineering Structures?

VES is een jong bedrijf met grote ambities en zet zich iedere dag in voor het verlengen van de levensduur van multidisciplinaire constructies  in de infrastructuur. VES bestaat sinds 2019 en komt voort uit de afdeling Rail, Weg, Water (RWW) van VolkerRail, een onderneming van VolkerWessels. Door onze kennis en kunde te bundelen kunnen we bruggen en sluizen nog beter onderhouden, renoveren, vernieuwen en verduurzamen.

img1

Projecten

Van kleine projecten tot grote, multidisciplinaire constructies: bij VES kunnen we iedere uitdaging aan. Door middel van onderhoud zorgen we voor betrouwbare en beschikbare bruggen en sluizen. Zo hebben we onder andere gewerkt aan de Merwedebrug, de Waalbrug en aan de Haringvlietbrug. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Waar VES voor staat

Innovatief, duurzaam en een tikkeltje eigenwijs. Dat is VES.
Bij VES doen we wat we beloven en dat doen we goed. Die mindset zie je terug in onze kernwaarden die de basis vormen voor onze houding en ons gedrag. Voor onze klanten zijn wij dag in dag uit bezig met het onderhouden, renoveren, vernieuwen en verduurzamen van bruggen en sluizen. We voelen ons betrokken bij de maatschappij.  Onze missie: een veilig en duurzaam Nederland voor iedereen. Wil jij daaraan bijdragen? Lees dan meer over ons en bekijk de vacatures.
img1

VES is onderdeel van

img1
Volker Engineering Structures (VES)
VolkerRail Nederland B.V.
Locomotiefstraat 50
3534 BK  Utrecht