img1

Bart Punte, Ontwerpleider

"Bij Visser & Smit Bouw ben ik als trainee aan de slag gegaan om alle facetten van het bedrijf te leren kennen."


Mijn naam is Bart Punte. Ik studeerde Bouwkunde aan de TU in Delft en haalde er mijn Master Architectural Engineering. In 2018 ben ik bij Visser & Smit Bouw begonnen als trainee.

 

In 2 jaar tijd doorliep ik alle afdelingen

Ik wilde graag werken bij een bouwbedrijf. Omdat ik nog geen ervaring had bij bouwbedrijven ben ik bij Visser & Smit Bouw als trainee aan de slag gegaan om alle facetten van het bedrijf te leren kennen. Tijdens het traineeship doorloop je in twee jaar tijd alle afdelingen van het bedrijf. De eerste 6 maanden werkte ik in de werkvoorbereiding om vervolgens in de uitvoering, op de ontwerpafdeling en BTCE afdeling mee te werken. Het traineeship is een ideale manier om de bedrijfsvoering, de organisatie en de mensen goed te leren kennen. Dat helpt enorm om na het traineeship een functie te kiezen die bij je past. Ik heb zelf affiniteit met de ontwerpfase. Tijdens het traineeship heb ik kennis mogen maken met de ontwerpafdeling en dat is mij zo goed bevallen dat ik na het traineeship de keuze heb gemaakt om op deze afdeling als ontwerpleider aan de slag te gaan.


Bij Visser & Smit Bouw is elk project uniek

Bij Visser & Smit Bouw ontwikkelen we geen standaard gebouwen. Het zijn allemaal bijzondere gebouwen met specifieke uitdagingen, dus elk project is uniek. Het spreekt mij aan om met een team van collega's samen te werken om een tastbaar resultaat neer te zetten. Dat vind ik leuk aan de bouw in het algemeen en aan ons bedrijf in het bijzonder. Er is veel kennis en kunde aanwezig om de meest complexe projecten tot een goed eindresultaat te brengen.
img1

Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling

Kenmerkend voor Visser & Smit Bouw vind ik de professionaliteit en collegialiteit. Daarbij is alles voor het personeel goed geregeld. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Daar denken ze graag in mee en geven ze je alle ruimte voor.

Visser & Smit Bouw - Rotterdam
Waalhaven Z.z. 11, 3089 JH Rotterdam
+31 10 313 10 00


Visser & Smit Bouw - Amsterdam
Tupolevlaan 97, 1119 PA Schiphol-Rijk
+31 20 696 68 86

Visser & Smit Bouw - Groningen
Gotenburgweg 50, 9723 TM Groningen
+31 50 549 54 95