Traineeships en stages

Visser & Smit Bouw wil graag vooruit en daarvoor hebben we jouw frisse blik en kennis nodig. Daarom kun je bij Visser & Smit Bouw niet alleen als jong professional aan de slag, maar ook als student of afstudeerder. 


Traineeship

Binnen Visser & Smit Bouw kun je een traineeship volgen. De focus in het traineeship ligt op het ontdekken welk onderdeel binnen de bouw jij het interessants vindt. Zo ga je een aantal weken naar de uitvoering, in de werkvoorbereiding en maak je kennis met de ontwerpafdeling. In het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal en kan je gedeeltelijk zelf bepalen op welke afdeling je het langst wil meelopen. Het traineeship is gecreëerd voor schoolverlaters die nog niet precies weten welke kant ze op willen. Daarnaast is het traineeship interessant voor mensen die wel een langere tijd op een afdeling hebben gewerkt, maar een andere afdeling willen uitproberen.

Stages

Binnen Visser & Smit Bouw is er plek voor meewerkstages en afstudeerstages en leer je ons bedrijf op leerzame manier goed kennen. Tijdens je stage werk je direct mee in het team en krijg je uiteraard een stagevergoeding. Tijdens je stage wordt je begeleidt door een ervaren stage-/afstudeerbegeleider die samen met jou aan je ontwikkeling werkt.

Interesse in ons traineeship, stage of afstudeerstage? Vul dan onderstaand formulier in

Visser & Smit Bouw - Rotterdam
Waalhaven Z.z. 11, 3089 JH Rotterdam
+31 10 313 10 00


Visser & Smit Bouw - Amsterdam
Tupolevlaan 97, 1119 PA Schiphol-Rijk
+31 20 696 68 86

Visser & Smit Bouw - Groningen
Gotenburgweg 50, 9723 TM Groningen
+31 50 549 54 95