img1
Werken bij
Visser & Smit Hanab

Een relevante job in de energietransitie

Bij Visser & Smit Hanab werken op en top professionals en vakmensen die inhoudelijke kennis combineren met passie voor hun vakgebied. Wij begrijpen de vragen van onze klanten en de uitdagingen van deze tijd en zien daar onze rol. Wij zijn dé partij die de energietransitie van fossiele naar duurzame energiebronnen realiseert met onze drie grote Business Units;
V&SH Distributie, V&SH Pipelines & Industry (P&I), Volker Energy Solutions en de afdeling Boren (HDD). 
​​​​​​​
Wij vinden het belangrijk dat onze mensen betrouwbaar, daadkrachtig en slagvaardig zijn en dat ze altijd veilig willen werken. Bij Visser & Smit Hanab ben je ondernemend en krijg je vrijheid om initiatieven te nemen. Daarbij neem je verantwoordelijkheid en zet je samen je schouders eronder om resultaat te bereiken dat waarde toevoegt voor onze klanten en levenskwaliteit voor ons allen bevordert.

Hoe is het bij Visser & Smit Hanab

Media player

Onze projecten

Zuidbroek
Om na 2021 Nederland van voldoende buitenlands gas te kunnen voorzien, wordt de Stikstoffabriek Zuidbroek van Gasunie uitgebreid. Het project omvat de infrastructuur om de huidige stikstoffabriek en de uitbreiding op elkaar aan te sluiten. Dit houdt onder andere in; een gas-reduceerstation om het hoogcalorisch gas op de juiste druk te brengen, een mengstation om stikstof en hoogcalorisch gas te mengen en het verbinden van de infrastructuur met de huidige opslagcapaciteit. 
visser & smit hanab project zuidbroek
Hes Hartel Tank Terminal
HHTT heeft Visser & Smit Hanab de opdracht gegeven voor de aanleg van diverse leidingen tussen de raffinaderij van BP en de nieuw aan te leggen opslagterminal op het terrein van HES. Het project werd uitgevoerd door een geïntegreerde aanpak van een projectteam bestaande uit collega’s van onze verschillende Business Units. Onderdeel waren 3 HDD Boringen onder het Hartelkanaal om vier 16" boorstrengen van nagenoeg één kilometer in te trekken.
Zeeland Refinery
Turnaround/onderhoudsstop; 250 lassers, fitters, monteurs en onderaannemers zijn drie weken aan de slag met de uitvoering van project scope. De werkzaamheden bevatten o.a. het uitwisselen van pipe spools, revisie van kleppen, wisselen van bundels, retuben van de fornuizen en nog veel meer. Hierbij hoort ook de gehele coördinatie van onderaannemers voor steigers, torquen, gloeien, isolatie etc.
Boren in Noorwegen
Equinor, voorheen Statoil ontwikkelde een nieuw olieveld in de Noordzee. Voor het vervoeren van de ruwe olie, was een nieuwe pijpleiding nodig naar de raffinaderij. Onderdeel hiervan was de aanlanding naar Equinors Raffinaderij in Mongstad, Noorwegen, die gemaakt werd middels een gestuurde boring (HDD) door de extreem harde granieten rotsen.