img1
Groei mee met
Visser & Smit Hanab

Wij zijn in de groei en jij?

Wij brengen Energie, dat is eigenlijk kernachtig samengevat wat wij doen en daarmee staan wij ook in de frontlijn om de energietransitie te realiseren samen met onze opdrachtgevers. Visser & Smit Hanab schrijft al meer dan anderhalve eeuw geschiedenis met de aanleg van cruciale infrastructuur voor water, gas en elektriciteit. De komende jaren richten wij ons dus met name op de implementatie van de energietransitie met eigen vakmensen en specialisten. Visser & Smit Hanab is de beste aannemer hiervoor en kan haar opdrachtgevers een complete en integrale maatwerk oplossing bieden door samenwerking met andere VolkerWessels ondernemingen. Wij focussen op kwaliteit meer dan op volume en werken altijd Veilig, Integer en Duurzaam en compliant aan wet- en regelgeving. Wat voor rol kun jij hierin spelen?

Genoeg uitdaging bij V&SH

Media player

Wat hebben we jou te bieden?

visser & smit hanab collega op project
Groeimogelijkheden
Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien! Ben je ondernemend, pro-actief en wil je graag - dan bieden wij je alle kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt opleidingen volgen ondermeer van het grote aanbod in onze eigen V&SH Academy. En natuurlijk leer je van en met elkaar; vakmanschap, specialistische kennis, praktijkervaring, nieuwe technieken. Samen maken we de juiste keuzes voor jouw ontwikkeling.
visser & smit hanab bedrijfsauto
Arbeidsvoorwaarden
Fijne collega’s en goede werksfeer
Veel vakantiedagen
Goed salaris en pensioen
Open en laagdrempelige organisatie
Focus op Veilig Werken
Goede ontwikkelmogelijkheden
Ruimte voor initiatief en ondernemerschap
CO2 reductie als professionele doelstelling
Collectieve zorgverzekering
Passie voor duurzaamheid en energietransitie
Bedrijfsfitness regeling
visser & smit hanab collega's op project
Sollicitatieprocedure
Solliciteren doe je eigenlijk allebei, wij als bedrijf en jij als kandidaat. Want je wilt dat de match er van twee kanten is. Je gaat immers een langdurige relatie aan: Je past bij elkaar, of je groeit naar elkaar toe. Daar proberen we achter te komen in een paar goede gesprekken. We gaan ervan uit dat je nog van alles kunt leren, maar dat het in de basis goed moet zitten tussen ons. Streven is dat de procedure zo transparant en zo kort mogelijk is!
Visser & Smit Hanab
Rietgorsweg 6
3356 LJ Papendrecht
078-6417200

visser & smit hanab projecten
Kijk voor meer Visser & Smit Hanab:
visser & smit hanab projecten