Collega's vertellen over het belang van Veiligheid

Veiligheid staat bij ons altijd nummer 1. Wij willen dat iedereen elke dag weer veilig en gezond thuis komt. Het kan op papier allemaal mooi voor elkaar zijn, maar het komt neer op ons gedrag in de praktijk. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij iedereen:  Voorbeeldgedrag, het volgen van richtlijnen, het elkaar aanspreken. Verschillende collega's vertellen hierover in dit filmpje.
Media player
visser & smit hanab projecten
Onze engineers zijn gedurende het hele project betrokken en weten wat er speelt in de praktijk
Onze engineers zijn dagelijks bezig met de installaties van onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld het maken van 3D scans: " Uitgangspunt is een foutloze uitvoering en minimale hinder voor de klant. We maken met onze 3D-scanner een puntenwolk van de bestaande installatie. Vervolgens gebruiken we deze puntenwolk om een nauwkeurig ontwerp te maken. DIt geeft de klant een duidelijk beeld van het eindresultaat en is de basis voor de werkvoorbereiding". Wij werken met een eigen team van ca. 25 engineers aan onze projecten op gebied van kabels, leidingen en installaties.

Arjan vertelt wat hij doet als werkverantwoordelijke BEI

Arjan is werkverantwoordelijke laag- en middenspanning bij onze Business Unit Distributie. Een heel afwisselende baan, waarbij je elke dag iets anders kunt doen. Maar wat hem met name drijft is het samenwerken met zijn team; " Samen een mooi project neerzetten. En als je naar huis rijdt, denk je; wauw - dat hebben we maar mooi even samen gedaan". 
Media player
Visser & Smit Hanab
Rietgorsweg 6
3356 LJ Papendrecht
078-6417200

visser & smit hanab projecten
Kijk voor meer Visser & Smit Hanab:
visser & smit hanab projecten