zoek vacatures

Jens Miedema

Na twee keer een inspirerende stage bij verschillende onderdelen van dit bedrijf, nu in mijn eerste baan!
​​​​​​​Tijdens mijn Hbo- opleiding Civiele Techniek liep ik stage bij Van Hattum en Blankevoort, een werkmaatschappij van VolkerWessels Infrastructuur, als uitvoerder en werkvoorbereider bij het project Blauwe Klap in Assen. In die tijd zocht ik een bedrijf waar zoveel mogelijk disciplines bij elkaar kwamen. Bij het realiseren van die brug heb ik dan ook veel praktijkervaring op kunnen doen. Na mijn HBO opleiding ben ik naar de Universiteit van Twente gegaan voor de master Civil Engineering & Management. Voor mijn scriptieonderzoek nam ik weer contact op met VolkerWessels Infrastructuur, nadat ik daar al eerder stage had gelopen als uitvoerder en werkvoorbereider. Zij boden mij een ruime keuze aan onderwerpen en ik kende het bedrijf. Dat voelde direct goed!​​​

Het scriptieonderzoek
In mijn onderzoek heb ik het implementatieproces van 3D en 4D op de integrale projecten van VolkerWessels Infrastructuur geanalyseerd. En heb ik onderzocht op welke manier verandermanagement hier in de toekomst aan kan bijdragen. De betrokkenheid van collega’s, management en directie heeft mij echt positief verrast. Mede door de open cultuur is iedereen heel benaderbaar en dat helpt enorm in dit type onderzoek. 

Eerste baan
Na het afronden van mijn onderzoek ben ik gestart met mijn eerste baan bij VolkerWessels Infrastructuur als Procescoördinator en Verandermanager binnen het digitalisatieprogramma van VolkerWessels Infrastructuur: NEXT. De tweede rol heb ik opgepakt vanuit mijn onderzoek. Heel gaaf om zo’n nieuwe rol zelf vorm te geven en in te vullen. Ik heb vanuit beide rollen ontzettend veel geleerd en kansen gekregen. Als je binnen dit bedrijf een goed plan hebt, mag je hem ook realiseren. Dat geldt zowel voor een concrete oplossing als je eigen ontwikkeling. Zo heb ik aangegeven meer projectervaring op te willen doen door kortere projecten te doorlopen vanuit een inhoudelijke rol. Die kansen bieden ze je hier!

Momenteel ben ik Senior werkvoorbereider bij Van Hattum en Blankevoort. Daarnaast ben ik nog altijd voor 1 dag per week als Verandermanager aan NEXT verbonden.  
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij VolkerWessiels Infrastructuur?
Neem dan contact op met Christine Vader, onze recruiter.
​​​​​
E-mailadres: hrmvwicc@vwinfra.nl
img1
VolkerWessels Infrastructuur
Lange Dreef 13, 4131 NJ Vianen
Postbus 200, 4130 EE Vianen
T +31  88 13 03 700
info@vwinfra.nl