Diversiteit

De gave dingen die we doen

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Media player

VolkerWessels Cycling Team

Als team koersen voor de winst. Het VolkerWessels Cycling Team is een wielerteam op Continentaal niveau. Onze ambitieuze renners strijden samen met een professioneel begeleidingsteam voor de winst in binnen- en buitenland.
​​​​​​​VolkerWessels staat voor talentontwikkeling en we zetten daarom alles in het werk om de sportieve ambities van onze renners te realiseren.

We vinden een gezond lichaam en sterke geest van groot belang. We zetten onze ploeg dan ook in om de vitaliteit onder onze medewerkers te stimuleren.
Media player
Testimonial Jan de Kort

Rijksmuseum

VolkerWessels en het Rijksmuseum hebben op 1 december 2020 bekendgemaakt een partnership te zijn aangegaan voor een periode van tenminste drie jaar. Naast een jaarlijkse bijdrage zal deze samenwerking in het teken staan van de verduurzaming van de huisvesting van het museum. VolkerWessels zal hierbij haar expertise inzetten en zo bijdragen aan het behoud en de toegankelijkheid van de collecties.

​​​​​​​Medewerkers van VolkerWessels kunnen gratis de vele tentoonstellingen van het Rijksmuseum bekijken!

Amsterdam Light Festival

VolkerWessels is trotse partner van Amsterdam Light Festival #11. Komende editie duiken we in het magische karakter van licht met het thema 'In Search of the Miraculous'. Editie #11 vindt plaats van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023. Juist in deze donkere tijden is licht onmisbaar.

​​​​​​​Medewerkers van VolkerWessels kunnen met korting naar dit geweldige festijn.
​​​​​​​
Testimonial Jan de Kort
Testimonial Jan de Kort

Koninklijk Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. De concertzaal heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden.

Autosport & Innovatie

Jonge mensen met grootse dromen, variërend van sportieve ambities tot het ontwikkelen van de meest geavanceerde, baanbrekende innovaties. Zo zijn we partner van Team Forze, het studententeam van de TU Delft dat al enkele jaren indrukwekkende successen boekt met de zelf ontwikkelde waterstof-auto. 
Koninklijke VolkerWessels B.V.
Reggesingel 10
7461 BA Rijssen

Postbus 206, 7460 AE Rijssen
Bezoek onze corporate website