Wij snappen dat een stage een belangrijk onderdeel is van je opleiding. Het is dé mogelijkheid om te ontdekken wat voor een functie en welk werkveld bij je past. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Bij Van Hattum en Blankevoort zijn er verschillende mogelijkheden voor het volgen van een stage of het maken van een afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures, hopelijk zit er een interessante stageplaats voor je tussen! Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een mooie plek in onze organisatie.

STAGE EN AFSTUDEREN

'Junior-chief brains'

''Bij Van Hattum en Blankevoort maken we morgen mogelijk. We denken na over de uitdagingen van morgen: duurzaamheid, leefbaarheid en mobiliteit. Dat deden we ruim 190 jaar geleden, dat doen we nu en dat doen we ook nog over tien jaar. Instroom van jong talent binnen onze organisatie vinden we daarom erg belangrijk. We zoeken een ‘junior-chief brains’ en een ‘ja, maar-assistent.’ Een leergierige jonge meid of vent die eigenwijs genoeg is om de vragen te stellen die niemand meer stelt. Iemand die zijn talent in wil zetten op één van onze bijzondere en toonaangevende projecten. Doe praktische kennis en ervaring op in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding of uitvoering. Leer tijdens je stage de fijne kneepjes van het vak van onze ‘ouwe rotten’ of draag in een afstudeeropdracht bij aan nieuwe innovatieve oplossingen.''

STUDENT CONNECTION

Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk. Daarom willen wij studenten optimaal ondersteunen en begeleiden. Onderdeel daarvan is de Student Connection. Een inspirerende, energieke en creatieve dag speciaal voor stagiair(e)s, werkstudenten en afstudeerders van Van Hattum en Blankevoort in het DigiLab. Het verbinden van studenten uit de VolkerWessels Infra divisie, zodat ze het beste uit hun stage halen, staat centraal.

Volg ons op