Werken als uitvoerder bij KWS Infra Amsterdam-Utrecht

Bij KWS werk jij regionaal aan dynamische grond-, weg-, en waterbouw  projecten. In de kop van Noord Holland, Amsterdam of Utrecht. In de stad of in de polder. Kleine of grote projecten. Van Schiphol tot de Markermeerdijken. KWS Amsterdam-Utrecht heeft het allemaal! Als aanvoerder van je uitvoeringsteam speel jij een belangrijke rol. Samen werk je aan mooie projecten om trots op te zijn. Jij zorgt ervoor dat het team aan de slag kan, veilig werkt en veilig naar huis gaat. Samen uit, samen thuis. 

Dit is jouw bedrijf

KWS is de specialist in regionale infrastructurele oplossingen. Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert, en exploiteert infra.  Van specialismen en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin we de complete infrastructuur realiseren. Dit in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling.

Klaar voor een nieuwe uitdaging

Wil jij meer weten? Neem contact op met Lisette, recruitment business partner, via lstoppelenburg-lusse@kws.nl of bel via 06-25 76 10 09. Wil je direct reageren? Dan zien we jouw gegevens graag tegemoet. Gebruik daarvoor de solliciteerknop onder aan deze vacature.

Wat maakt dat je het werk van uitvoerder kiest?

"De vrijheid die ik heb als uitvoerder, geeft me de kans om echt de touwtjes in handen te nemen. Werken als uitvoerder, betekent voor mij kiezen voor de kick van het werk. Zelfs als de hele straat op z'n kop staat, voel ik een flinke dosis trots wanneer ik zie hoe alles uiteindelijk weer op z'n plek valt. Samen zetten we echt iets moois neer!" 

(Sebastiaan | Uitvoerder)

Kom jij ons versterken als uitvoerder?

Jouw werkveld

Kantoor Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 19, 1703 DA Heerhugowaard 

Kantoor Diemen
Wisselwerking 54, 1112 XR Diemen 

Kantoor Utrecht
Groenewoudsedijk 10, 3528 BG Utrecht