Werken als uitvoerder bij KWS Infra Zwolle-leek

Bij KWS Zwolle-Leek werk je aan diverse projecten in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Jij werkt, rekening houdend met jouw woonplaats, vanuit een nevenvestiging. In de stad of in de polder, kleine of grote projecten. Van het bouwen van wegen tot de aanleg van dijken, windparken en datacenters. KWS heeft het allemaal!

Als aanvoerder van je uitvoeringsteam speel jij een belangrijke rol. Samen werk je aan mooie projecten om trots op te zijn. Je zorgt dat je team aan de slag kan, veilig werkt en veilig naar huis gaat. Samen uit, samen thuis.

Dit is jouw bedrijf

KWS is de specialist in regionale infrastructurele oplossingen. Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. KWS bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra.  Van specialisme en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten, waarin we de complete infrastructuur realiseren. Dit in nauwe samenwerking met betrokken partijen. Onze organisatie maakt deel uit van het VolkerWessels bouwconcern. 

Klaar voor een nieuwe uitdaging

Wil jij meer weten? Neem contact op met Lisette, recruitment business partner, via lstoppelenburg-lusse@kws.nl of bel via 06-25 76 10 09. Wil je direct reageren? Dan zien we jouw gegevens graag tegemoet. Gebruik daarvoor de solliciteerknop onder aan deze vacature.

Wat maakt dat je het werk van uitvoerder leuk vindt? 

"De diversiteit in het werk, geen dag is hetzelfde en je weet nooit hoe de dag loopt. Ook het vele contact met de mensen en collega’s vind ik leuk, je kunt altijd even een praatje maken, of het nou werk gerelateerd is of niet. En persoonlijk houd ik ervan om dingen te plannen en te organiseren, dat komt met het werk van uitvoerder wel heel goed van pas"

(Dennis Eggen | Uitvoerder)

Kom jij ons versterken als uitvoerder?

Nieuw

Jouw werkveld

Kantoor Meppel
Blankenstein 148, 7943 PE Meppel

Kantoor 't Harde
Koekoeksweg 1A, 8084GN 't Harde

Kantoor Holten
Fahrenheitstraat 11, 7461 JA Rijssen

Kantoor Hoogeveen
Siemensstraat 2a, 7903 AZ Hoogeveen

Kantoor Drachten
Tussendiepen 20, 9206 AD Drachten

Kantoor Leeuwarden
James Wattstraat 17, 8912 AS Leeuwarden

Kantoor Scheemda
Energieweg 5, 9679 TZ  Scheemda

Kantoor Hoogkerk
Aduarderdiepsterweg 8, 9745 EL Groningen

Kantoor Farmsum                                                                      Oosterhorn 30, 9936 HD Farmsum