De gave dingen die we doen

Tiny Forests

VolkerWessels legt op verschillende plekken in Nederland Tiny Forests aan: stukjes dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan. Daarvoor werken we  samen met stichting IVN Natuureducatie en Earthwatch Europe. We hebben al Tiny Forests aangelegd in Limburg, Noord-Brabant, Drenthe, Groningen, Overijssel en hebben plannen om er nog veel meer aan te leggen. Daarmee is VolkerWessels op dit moment de grootste partner van het IVN voor de aanleg van Tiny Forests in Nederland.

Jarige Job

In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! VolkerWessels is vriend van Jarige Job omdat we vinden dat ieder kind een verjaardag verdient.

VolkerWessels Cycling Team

Als team koersen voor de winst. Het VolkerWessels Cycling Team is een wielerteam op Continentaal niveau. Onze ambitieuze renners strijden samen met een professioneel begeleidingsteam voor de winst in binnen- en buitenland.​​​​​​​VolkerWessels staat voor talentontwikkeling en we zetten daarom alles in het werk om de sportieve ambities van onze renners te realiseren. 

We vinden een gezond lichaam en sterke geest van groot belang. We zetten onze ploeg dan ook in om de vitaliteit onder onze medewerkers te stimuleren. 

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Schaatsteam Reggeborgh

We zijn ontzettend trots dat we ons vanaf seizoen 2023/2024 sponsor mogen noemen van Schaatsteam Reggeborgh! Een team waar verschillende disciplines op het allerhoogste niveau samenkomen en waar al jarenlang een ontzettend krachtige energie vanaf straalt. We zien hierin veel overeenkomsten met VolkerWessels, waar we ook met een veelvoud aan disciplines samenwerken om dagelijks met elkaar de best mogelijke prestaties neer te zetten.

Rijksmuseum

VolkerWessels en het Rijksmuseum hebben op 1 december 2020 bekendgemaakt een partnership te zijn aangegaan voor een periode van tenminste drie jaar. Naast een jaarlijkse bijdrage zal deze samenwerking in het teken staan van de verduurzaming van de huisvesting van het museum. VolkerWessels zal hierbij haar expertise inzetten en zo bijdragen aan het behoud en de toegankelijkheid van de collecties. ​​​​​​​Medewerkers van VolkerWessels kunnen één keer per jaar gratis een tentoonstelling van het Rijksmuseum bekijken!

Amsterdam Light Festival

VolkerWessels is een trotse partner van het Amsterdam Light Festival, dat iedere winter wordt georganiseerd, met kunstwerken die speciaal voor het festival worden gemaakt. Ook realiseert het festival in samenwerking met kunstenaars, partners en verschillende betrokkenen uit de stad bijzondere projecten.

Koninklijk Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. De concertzaal heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden.

Volg ons op