De gave dingen die we doen

Tiny Forests

VolkerWessels legt op verschillende plekken in Nederland Tiny Forests aan: stukjes dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan. Daarvoor werken we  samen met stichting IVN Natuureducatie en Earthwatch Europe. We hebben al Tiny Forests aangelegd in Limburg, Noord-Brabant, Drenthe, Groningen, Overijssel en hebben plannen om er nog veel meer aan te leggen. Daarmee is VolkerWessels op dit moment de grootste partner van het IVN voor de aanleg van Tiny Forests in Nederland.

Jarige Job

In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! VolkerWessels is vriend van Jarige Job omdat we vinden dat ieder kind een verjaardag verdient.

VolkerWessels Cycling Team

Als team koersen voor de winst! Het VolkerWessels Cycling Team bestaat uit een groep talentvolle en ambitieuze renners die samen met een professioneel begeleidingsteam strijden voor de winst in binnen- en buitenland. Vanaf 2024 bestaat het VolkerWessels Cycling Team naast het mannenteam ook uit een succesvol damesteam.

VolkerWessels staat voor talentontwikkeling en we zetten daarom alles in het werk om de sportieve ambities van onze renners en rensters te realiseren. Door een duurzame samenwerking met het bedrijfsleven zijn we bovendien in staat de maatschappelijke ontwikkeling van onze renners en rensters te ondersteunen zodat er niet alleen op de fiets maar ook naast de fiets succes wordt behaald. Tenslotte vinden we een gezond lichaam en sterke geest van groot belang. We zetten het VolkerWessels Cycling Team dan ook in om de vitaliteit onder onze medewerkers te stimuleren.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Reggeborgh Foundation

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: wie maakt, bouwt en geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! En om dit goed te kunnen doen, hechten we veel waarde aan het maatschappelijke belang. We voelen ons verantwoordelijk voor het creëren van een gezonde en leefbare samenleving. En dit kunnen we niet alleen. 

Daarom is VolkerWessels partner van Reggeborgh Foundation. Reggeborgh Foundation zet zich in voor een gezonde toekomst voor iedereen. Hierbij gelooft de Foundation niet alleen in de doelen die gesteld worden, maar wordt nadrukkelijk gekeken naar de mens die ze waarmaakt; de makers van de toekomst. Het is hun gedrevenheid die ons verder brengt.

Als partner dragen we zo bij aan betekenisvolle initiatieven in de sport en medische wereld en staan we ook voor lokale betrokkenheid en ondersteuning van toptalent, voor nu en in de toekomst. 

Samen gaan we voor een gezonde samenleving en stellen daarbij de mens centraal. En daarom zijn we trots op onze partnership met Reggeborgh Foundation.

Rijksmuseum

VolkerWessels en het Rijksmuseum hebben op 1 december 2020 bekendgemaakt een partnership te zijn aangegaan voor een periode van tenminste drie jaar. Naast een jaarlijkse bijdrage zal deze samenwerking in het teken staan van de verduurzaming van de huisvesting van het museum. VolkerWessels zal hierbij haar expertise inzetten en zo bijdragen aan het behoud en de toegankelijkheid van de collecties. ​​​​​​​Medewerkers van VolkerWessels kunnen één keer per jaar gratis een tentoonstelling van het Rijksmuseum bekijken!

Amsterdam Light Festival

VolkerWessels is een trotse partner van het Amsterdam Light Festival, dat iedere winter wordt georganiseerd, met kunstwerken die speciaal voor het festival worden gemaakt. Ook realiseert het festival in samenwerking met kunstenaars, partners en verschillende betrokkenen uit de stad bijzondere projecten.

Koninklijk Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. De concertzaal heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden.

Volg ons op