img1
Bouw

Of het nu om een indrukwekkend gerechtshof, stadskantoor of hypermodern ziekenhuis gaat. Een complexe energiecentrale, een nieuwe woning rechtstreeks uit de fabriek of een volledig circulaire woonwijk. VolkerWessels geeft de gebouwde omgeving een gezicht. Fabrieken, vliegveldterminals, stadions en dierentuinen. Met hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring zijn wij vertrouwd met elk gebouw.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen het specialisme Bouw

img1
Nog meer vacatures Niet gevonden wat je zocht? Op onze oude werken-bij website vind je de vacatures van nog meer VolkerWessels ondernemingen binnen het specialisme Bouw.

Bekijk onze projecten binnen het specialisme Bouw

Duurzaam, onderhoudsarm, betaalbaar en zonder energiekosten.
​​​​​​​Dat is MorgenWonen.

Midden in de Drentse natuur ontwikkelen en
bouwen wij vakantiepark PuurExloo.

img1

Herontwikkeling en nieuwbouw van Tripolis-Park op de
​​​​​​​Amsterdamse Zuidas.

Maak kennis met VolkerWessels-ondernemingen gespecialiseerd in Bouw​​​​​​​

img1

Bébouw Midreth 

Als ontwikkelende aannemer zijn we al veertig jaar actief in de meest uiteenlopende markten en thuis in alle bouwdisciplines. Vanuit Mijdrecht creëren en realiseren we projecten in het Groene Hart en de omliggende Randstad.
img1

Boele & van Eesteren

We maken u  graag deelgenoot van onze wereld. Omdat we trots zijn op de werken die we samen met onze opdrachtgevers mogen realiseren. Omdat we u willen laten zien en ervaren dat hartstocht, proces, techniek, creativiteit en communicatie leiden tot vernuftige oplossingen die het bouw- en ontwikkelproces bespoedigen en het resultaat verbeteren. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer.
img1

G&S Bouw

G&S Bouw  realiseert bouw- en inbouwprojecten in de Randstad en omgeving.  We zijn actief in nieuwbouw en renovatie van toonaangevende utiliteits- en woningbouw. Daarbij zijn we vooral gespecialiseerd in utilitaire hoogbouwprojecten.
img1

IBB Kondor

IBB Kondor is een vooruitstrevende ontwikkelende bouwer. Maar wel één met de beide benen op de grond. Oftewel, realistisch maar toch volop in beweging. Geen verkeerde eigenschap gezien de veelal complexe projecten die wij uitvoeren. Als werkgever biedt IBB Kondor een inspirerende omgeving waarbinnen ruimte is voor vernieuwing, innovaties en daarmee (persoonlijke) groei.
img1

Kondor Wessels Amsterdam

Kondor Wessels Amsterdam: wij zijn specialist in binnenstedelijk bouwen. Hoe minder ruimte we hebben voor ons werk, hoe beter. Met ruim 80 collega’s werken we aan projecten waar we trots op zijn. Het renoveren van een 5 sterrenhotel in het centrum van Amsterdam tot aan het bouwen van de winkels op Amsterdam Centraal. Terwijl om ons heen het gewone leven doorgaat, werken wij aan de stad.
img1

Kroon & De Koning

Kroon & de Koning  is actief in de woning- en utiliteitsbouw en in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot, regionaal bouwbedrijf. Een bedrijf dat zich in de omgeving Rijnmond, maar ook ver daarbuiten, mag verheugen in een goede naam en de reputatie dat afspraken worden nagekomen.
img1

Visser & Smit Bouw

Werken bij Visser & Smit Bouw betekent werken in een groot bouwbedrijf met unieke, uitdagende projecten in de utiliteits- en industriebouw. Wil jij een carrière opbouwen bij een bedrijf met omvang, maar dat wel laagdrempelig en informeel is georganiseerd? Dan zit je bij ons helemaal op je plek! 
img1

Overige ondernemingen

VolkerWessels heeft nog meer ondernemingen die gespeciliseerd zijn in Bouw. De vacatures van deze ondernemingen vind je nog op onze oude werken-bij website.
Koninklijke VolkerWessels B.V.
Podium 9
3826 PA AmersfoortBezoek onze corporate website