img1
Civiele Techniek​​​​​​​

De grootste zeesluis ter wereld. Een acht kilometer lange hoogwatergeul om de IJssel te 'temmen'. VolkerWessels ontwerpt, bouwt en onderhoudt civiele constructies in de infrastructuur, energie- en vastgoedmarkt. Van kunstwerken als viaducten, bruggen en tunnels, tot waterwerken als sluizen, stuwen en waterkeringen. Onze kennis en expertise op het gebied van beton- en waterbouw is in vele constructies terug te vinden.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen het specialisme Civiele Techniek

img1
Nog meer vacatures Niet gevonden wat je zocht? Op onze oude werken-bij website vind je nog meer vacatures binnen het specialisme Civiele Techniek.

Bekijk onze projecten binnen het specialisme Civiele Techniek

VolkerWessels heeft recent de pilot Smart Maintenance Kreekraksluizen van Rijkswaterstaat succesvol afgerond.

Maak kennis met VolkerWessels-ondernemingen gespecialiseerd in Civiele Techniek

img1

Volker Engineering Structures

Een veilig en bereikbaar Nederland voor iedereen. Dát is de missie van VES, een netwerkorganisatie die dag in dag uit bezig is met het verlengen van de levensduur van multidisciplinaire constructies in de infrastructuur. Onze expertise: bruggen en sluizen onderhouden, renoveren, vernieuwen én verduurzamen.  
img1

Overige ondernemingen

VolkerWessels heeft meerdere ondernemingen die gespecialiseerd zijn in Civiele Techniek. De vacatures van deze ondernemingen vind je nog op onze oude werken-bij website:
Koninklijke VolkerWessels B.V.
Podium 9
3826 PA AmersfoortBezoek onze corporate website