img1
Energienetwerken ​​​​​​​

Pijpleidingen, kabels en boringen voor transport van restwarmte, stoom, gas, olie, water en elektriciteit. VolkerWessels ontwikkelt, bouwt en onderhoudt de 'levensaders' van Nederland. Met oog voor de omgeving realiseren wij verbindingen op de meest uitdagende locaties. Onze kabels en leidingen kruisen alles van landelijke gebieden en kilometersbrede rivieren tot intensief bereden treinsporen en snelwegen.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen het specialisme Energienetwerken

Bekijk onze projecten binnen het specialisme Energienetwerken

Onze +/-250 lassers, fitters, monteurs en onderaannemers hebben aan de turnaround van de Zeeland refinery gewerkt.

VolkerWessels werkt aan de verbinding van het transformatorstation van Windpark Fryslân op Breezanddijk naar Marnezijl, dichtbij Bolsward.

Maak kennis met de VolkerWessels-onderneming gespecialiseerd in Energienetwerken

img1

Visser & Smit Hanab Warme | Leidingen | Industrie 

WLI zich richt op duurzame warmtenetwerken, transportleidingen en bovengrondse piping werkzaamheden. Wij doen engineering en leidingwerk voor warmte/gas/water en andere producten in kleine en grote projecten. Ook voor waterstof leggen wij nieuwe leidingtracés aan of passen we het bestaande leidingnetwerk aan. WLI werkt vanaf de bron tot aan het distributienetwerk.
img1

Visser & Smit Hanab Distributie 

Distributie focust zich met eigen vakmensen op het aansluiten van gas/water/elektra voor nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen distributienetwerken tot aan de meterkast en plaatsen slimme meters. DIS voert kabelwerkzaamheden uit voor laadpalen, windmolens, zonneparken en legt duurzame warmtenetwerken en waterstofleidingen aan: wij werken mee aan de energietransitie. 
img1

Volker Energy Solutions

Onderdeel van Visser & Smit Hanab en dé expert in complexe midden- en hoogspanning. De aanjagende werking van de energietransitie vraagt om nieuwe dienstverlening, innovatieve oplossingen en duurzame samenwerkingsverbanden. De integrale benadering van Volker Energy Solutions biedt een compleet dienstenpakket voor toekomstbestendige energievoorzieningen. Wij bedenken, bouwen en beheren HV-infrastructuren. 
Koninklijke VolkerWessels B.V.
Podium 9
3826 PA AmersfoortBezoek onze corporate website