img1
Vastgoedontwikkeling 

Van een futuristisch stationsgebied tot een volledig circulaire wijk. VolkerWessels ontwikkelt vastgoedprojecten in eigen beheer of in opdracht van relaties. Creatief en vooruitstrevend. Toekomstbestendig en met oog voor duurzaamheid en leerbaarheid. Ons doel. de leefbaarheid van onze omgeving vergroten. Dat doen we met heldere en strak omlijnde bouwprojecten, maar oom met complexe gebieds- en projectontwikkeling.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen het specialisme Vastgoedontwikkeling

img1
Nog meer vacatures Niet gevonden wat je zocht? Op onze oude werken-bij website vind je de vacatures van nog meer VolkerWessels ondernemingen binnen het specialisme Vastgoedontwikkeling.

Bekijk onze projecten binnen het specialisme Vastgoedontwikkeling

Vlakbij het centraal station van Utrecht bouwen we de twee groenste torens van Nederland: Wonderwoods.

BinnenDok op NDSM eiland bestaat uit 107 appartementen, een kantoorgebouw, commerciële (plint)voorzieningen, een daktuin en een parkeergebouw met 525 parkeerplaatsen.

VolkerWessels heeft voor Welkoop een nieuw servicekantoor
​​​​​​​met distributiecentrum ontwikkeld in Apeldoorn.

img1

M'DAM is het grootste woongebouw dat bijna in zijn geheel
is opgetrokken uit hout.

Maak kennis met VolkerWessels-ondernemingen gespecialiseerd in Vastgoedontwikkeling

img1

Bébouw Midreth 

Als ontwikkelende aannemer zijn we al veertig jaar actief in de meest uiteenlopende markten en thuis in alle bouwdisciplines. Vanuit Mijdrecht creëren en realiseren we projecten in het Groene Hart en de omliggende Randstad.
img1

Boele & van Eesteren

We maken u  graag deelgenoot van onze wereld. Omdat we trots zijn op de werken die we samen met onze opdrachtgevers mogen realiseren. Omdat we u willen laten zien en ervaren dat hartstocht, proces, techniek, creativiteit en communicatie leiden tot vernuftige oplossingen die het bouw- en ontwikkelproces bespoedigen en het resultaat verbeteren. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer.
img1

IBB Kondor

IBB Kondor is een vooruitstrevende ontwikkelende bouwer. Maar wel één met de beide benen op de grond. Oftewel, realistisch maar toch volop in beweging. Geen verkeerde eigenschap gezien de veelal complexe projecten die wij uitvoeren. Als werkgever biedt IBB Kondor een inspirerende omgeving waarbinnen ruimte is voor vernieuwing, innovaties en daarmee (persoonlijke) groei.
img1

Kroon & De Koning

Kroon & de Koning  is actief in de woning- en utiliteitsbouw en in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot, regionaal bouwbedrijf. Een bedrijf dat zich in de omgeving Rijnmond, maar ook ver daarbuiten, mag verheugen in een goede naam en de reputatie dat afspraken worden nagekomen.
img1

Visser & Smit Bouw

Werken bij Visser & Smit Bouw betekent werken in een groot bouwbedrijf met unieke, uitdagende projecten in de utiliteits- en industriebouw. Wil jij een carrière opbouwen bij een bedrijf met omvang, maar dat wel laagdrempelig en informeel is georganiseerd? Dan zit je bij ons helemaal op je plek! 
img1

Overige ondernemingen

VolkerWessels heeft nog meer ondernemingen die gespeciliseerd zijn in  Vastgoedontwikkeling. De vacatures van deze ondernemingen vind je nog op onze oude werken-bij website.
Koninklijke VolkerWessels B.V.
Podium 9
3826 PA AmersfoortBezoek onze corporate website