img1
Wegenbouw​​​​​​​

Kilometers egaal asfalt onder je wielen. Die rotonde of dijk waar je dagelijks overheen fietst. Iedere Nederlander maakt gebruik van wegen die VolkerWessels aanlegt en onderhoudt. Autowegen, fietspaden, bedrijventerreinen, bestratingen, verhardingen, geluidsschermen, grondwerk en rioleringen: onze collega’s beschikken binnen de verschillende disciplines van deze sector over alle benodigde ervaring en expertise.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen het specialisme Wegenbouw

Bekijk onze projecten binnen het specialisme Wegenbouw

Met de reconstructie van de N247 wordt de doorstroming, bereikbaarheid en de veiligheid van de weg verbeteren, met behoud van de leefbaarheid en natuurwaarden.​​​​​

VolkerWessels introduceert een innovatieve composieten hulpbrug die verkeershinder bij wegwerkzaamheden aanzienlijk gaat verlagen.

img1

​​​​​​​VolkerWessels heeft de afgelopen jaren aan de vernieuwing van het busplatform Den Haag Centraal gewerkt.

Maak kennis met VolkerWessels-ondernemingen gespecialiseerd in Wegenbouw

img1

Gebr. van Kessel

Gebr. Van Kessel is een verrassend veelzijdige onderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. 
img1

Holland Scherm

Holland Scherm is specialist op het gebied van geluidsschermen. We adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden alle denkbare typen geluidsschermen, daarnaast verzorgen we de complete projectbegeleiding inclusief afstemming met stakeholders en omwonenden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kleinschalige civieltechnische betonwerken en (binnenstedelijke) kademuurconstructies. 
img1

KWS Infra

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar het aanleggen van wegen is echt niet het enige wat we doen. Allerlei specialismes zijn in huis. Van grondverzet tot geluidwerende constructies en van waterbouw tot rioolrenovatie. Bij KWS kun je alle kanten op. Zo werken we elke dag met 2.000 collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. 
img1

M.J. Oomen Moerdijk

Bij M.J. Oomen Moerdijk weten we alles van rioolbeheer, leidinginspecties, leidingrenovaties en weginspecties. We werken met de laatste innovaties, zoals het inspecteren met drones. We hechten belang aan duurzaamheid en denken altijd mee met onze opdrachtgever. We verwerken onze diensten digitaal, waardoor de opdrachtgever altijd en overal mee kan kijken met de actuele data.
img1

Smits Neuchatel Infrastructuur

Smits Neuchâtel Infrastructuur is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van voegovergangen op bruggen, viaducten en tunnels en het leveren en aanbrengen van slijtlagen en oppervlakte afwerkingen op stalen, betonnen en houten ondergronden.
img1

Wilchem

Als 24-uurs dienstverlenend bedrijf is Wilchem gespecialiseerd in het beheersbaar maken van de gevolgen voor de omgeving bij milieu-incidenten, ongevallen met (gevaarlijke)stoffen en incident management. Daarnaast zijn wij een adviesbureau op het gebied van kwaliteit-, arbo- en milieucertificeringen.
img1

Overige ondernemingen

VolkerWessels heeft nog meer ondernemingen die gespeciliseerd zijn in Wegenbouw. De vacatures van deze ondernemingen vind je nog op onze oude werken-bij website:
Koninklijke VolkerWessels B.V.
Podium 9
3826 PA AmersfoortBezoek onze corporate website