img1
Ondernemingen

De kracht van VolkerWessels

​​​​​​​De kracht van VolkerWessels zit in de diversiteit van haar ondernemingen. Alle 130 VolkerWessels-ondernemingen zijn zelfstandig, kennen de regionale markten als geen ander en hebben een eigen identiteit en cultuur. Door onze kennis en expertises te bundelen, bieden we integrale oplossingen en bedienen we klanten optimaal. Kortom: groot, maar toch klein. Maak hier kennis met onze ondernemingen.

VolkerWessels-ondernemingen in Bouw & Vastgoedontwikkeling

img1

Bébouw Midreth 

Als ontwikkelende aannemer zijn we al veertig jaar actief in de meest uiteenlopende markten en thuis in alle bouwdisciplines. Vanuit Mijdrecht creëren en realiseren we projecten in het Groene Hart en de omliggende Randstad.
img1

Boele & van Eesteren

We maken je  graag deelgenoot van onze wereld. Omdat we trots zijn op de werken die we samen met onze opdrachtgevers mogen realiseren. Omdat we je willen laten zien en ervaren dat hartstocht, proces, techniek, creativiteit en communicatie leiden tot vernuftige oplossingen die het bouw- en ontwikkelproces bespoedigen en het resultaat verbeteren. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer.
img1

G&S Bouw

G&S Bouw  realiseert bouw- en inbouwprojecten in de Randstad en omgeving.  We zijn actief in nieuwbouw en renovatie van toonaangevende utiliteits- en woningbouw. Daarbij zijn we vooral gespecialiseerd in utilitaire hoogbouwprojecten.
img1

IBB Kondor

IBB Kondor is een vooruitstrevende ontwikkelende bouwer. Maar wel één met de beide benen op de grond. Oftewel, realistisch maar toch volop in beweging. Geen verkeerde eigenschap gezien de veelal complexe projecten die wij uitvoeren. Als werkgever biedt IBB Kondor een inspirerende omgeving waarbinnen ruimte is voor vernieuwing, innovaties en daarmee (persoonlijke) groei.
img1

Kondor Wessels Amsterdam

Kondor Wessels Amsterdam: wij zijn specialist in binnenstedelijk bouwen. Hoe minder ruimte we hebben voor ons werk, hoe beter. Met ruim 80 collega’s werken we aan projecten waar we trots op zijn. Het renoveren van een 5 sterrenhotel in het centrum van Amsterdam tot aan het bouwen van de winkels op Amsterdam Centraal. Terwijl om ons heen het gewone leven doorgaat, werken wij aan de stad.
img1

Kroon & De Koning

Kroon & de Koning  is actief in de woning- en utiliteitsbouw en in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot, regionaal bouwbedrijf. Een bedrijf dat zich in de omgeving Rijnmond, maar ook ver daarbuiten, mag verheugen in een goede naam en de reputatie dat afspraken worden nagekomen.
img1

MorgenWonen

Denk jij ook dat woningen steen voor steen opbouwen op locatie niet meer van deze tijd is en dat dit ook anders moet kunnen? Bij VolkerWessels bouwen we al meer dan zeven jaar woningen in onze fabrieken en assembleren we ze op de bouwplaats: MorgenWonen. Mooi toch? Jazeker, maar het kan altijd beter en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.
img1

Visser & Smit Bouw

Werken bij Visser & Smit Bouw betekent werken in een groot bouwbedrijf met unieke, uitdagende projecten in de utiliteits- en industriebouw. Wil jij een carrière opbouwen bij een bedrijf met omvang, maar dat wel laagdrempelig en informeel is georganiseerd? Dan zit je bij ons helemaal op je plek! 
img1

Overige ondernemingen

VolkerWessels heeft nog meer ondernemingen die gespeciliseerd zijn in Bouw & Vastgoedontwikkeling. De vacatures van deze ondernemingen vind je nog op onze oude werken-bij website.

VolkerWessels-ondernemingen in Infrastructuur

img1

Gebr. van Kessel

Gebr. Van Kessel is een verrassend veelzijdige onderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. 
img1

KWS Infra

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar het aanleggen van wegen is echt niet het enige wat we doen. Allerlei specialismes zijn in huis. Van grondverzet tot geluidwerende constructies en van waterbouw tot rioolrenovatie. Bij KWS kun je alle kanten op. Zo werken we elke dag met 2.000 collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. 
img1

M.J. Oomen Moerdijk

Bij M.J. Oomen Moerdijk weten we alles van rioolbeheer, leidinginspecties, leidingrenovaties en weginspecties. We werken met de laatste innovaties, zoals het inspecteren met drones. We hechten belang aan duurzaamheid en denken altijd mee met onze opdrachtgever. We verwerken onze diensten digitaal, waardoor de opdrachtgever altijd en overal mee kan kijken met de actuele data.
img1

Volker Engineering Structures

Een veilig en bereikbaar Nederland voor iedereen. Dát is de missie van VES, een netwerkorganisatie die dag in dag uit bezig is met het verlengen van de levensduur van multidisciplinaire constructies in de infrastructuur. Onze expertise: bruggen en sluizen onderhouden, renoveren, vernieuwen én verduurzamen.  
img1

VolkerSafeGuard

VolkerSafeGuard is de spin in het web als het gaat om het coördineren van incidentmeldingen. Dit doen we voor diverse klanten in de spoor-, weg-, water-, telecom,- en vastgoedsector. Bij VolkerSafeGuard werken we met een team van 15 gepassioneerde medewerkers, dit doen we op een zeer service- en klantgerichte manier.
VolkerWessels_ondVolkerRail_Tekengebied1

VolkerRail Nederland

"Veilig onderweg, daar doen we het voor." Dat is onze missie, dat is waar we met 1200 betrokken en toegewijde collega's iedere dag voor werken. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst van de Nederlandse infrastructuur. Om dit in de toekomst met net zoveel passie te blijven doen, hebben we jouw expertise hard nodig. 
img1

Overige ondernemingen

VolkerWessels heeft nog meer ondernemingen die gespeciliseerd zijn in Infrastructuur. De vacatures van deze ondernemingen vind je nog op onze oude werken-bij website:

VolkerWessels-ondernemingen in Energie & Telecom

img1

Visser & Smit Hanab Warmte | Leidingen | Industrie 

WLI zich richt op duurzame warmtenetwerken, transportleidingen en bovengrondse piping werkzaamheden. Wij doen engineering en leidingwerk voor warmte/gas/water en andere producten in kleine en grote projecten. Ook voor waterstof leggen wij nieuwe leidingtracés aan of passen we het bestaande leidingnetwerk aan. WLI werkt vanaf de bron tot aan het distributienetwerk.
img1

Visser & Smit Hanab Distributie 

Distributie focust zich met eigen vakmensen op het aansluiten van gas/water/elektra voor nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen distributienetwerken tot aan de meterkast en plaatsen slimme meters. DIS voert kabelwerkzaamheden uit voor laadpalen, windmolens, zonneparken en legt duurzame warmtenetwerken en waterstofleidingen aan: wij werken mee aan de energietransitie. 
img1

Volker Energy Solutions

Onderdeel van Visser & Smit Hanab en dé expert in complexe midden- en hoogspanning. De aanjagende werking van de energietransitie vraagt om nieuwe dienstverlening, innovatieve oplossingen en duurzame samenwerkingsverbanden. De integrale benadering van Volker Energy Solutions biedt een compleet dienstenpakket voor toekomstbestendige energievoorzieningen. Wij bedenken, bouwen en beheren HV-infrastructuren. 
img1

VolkerWessels Telecom

Bij VolkerWessels Telecom werken elke dag 1700 collega’s met passie aan totale connectiviteit. We zijn continue in beweging. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Daarom investeren we niet alleen in de ontwikkeling van onze producten en dienstverlening, maar ook in die van onze medewerkers. Groei, verbinding en evenwicht staan daarom bij ons centraal.
img1

Overige ondernemingen

VolkerWessels heeft nog meer ondernemingen die gespeciliseerd zijn in Energie & Telecom. De vacatures van deze ondernemingen vind je nog op onze oude werken-bij website.
Koninklijke VolkerWessels B.V.
Podium 9
3826 PA AmersfoortBezoek onze corporate website