zoek vacatures

 
Wij zijn
​​​​​​​Veluwezoom Verkerk
 

Werken bij Veluwezoom Verkerk betekent werken bij een ambitieus bouwbedrijf. Wij beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes. Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst vinden wij als werkgever belangrijk.

Veluwezoom Verkerk als werkgever

Wij faciliteren je in je groeiproces en bieden je de juiste middelen. Enerzijds door learning on the job, anderzijds door kwalitatieve en professionele opleidingstrajecten bij onze eigen VolkerWessels Academy. Wij bieden je ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf aan je loopbaan te bouwen. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Initiatief en eigenaarschap worden gewaardeerd en successen worden gevierd.

World-class Workplace 2022
VolkerWessels heeft recent een medewerkertevredenheidsonderzoek gehouden, waaruit Veluwzoom Verkerk is uitgeroepen tot één van de World-class Workplaces Nederland 2022. World-class Workplace wordt toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Een prachtige waardering voor ons bedrijf!


​​​​​Interesse?

Interesse om bij ons te komen werken of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerbedrijf? Check dan hieronder de openstaande vacatures of neem contact met ons op.

In beeld

Media player

Vacatures bij Veluwezoom Verkerk

Geen resultaten voor "${pageStateData.searchKeyword}"

Geen resultaten voor "${pageStateData.placeVal}"

Wil je de onderstaande functiecategorieën bekijken?

Contact


Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Veluwezoom Verkerk?
Neem dan contact op met Wia Even
​​​​​
img1
img1
slide 3 of 3
Veluwezoom Verkerk
Edisonstraat 88
6908 PK Zevenaar
T +31 316 22 18 45
E veluwezoomverkerk@volkerwessels.com
Bezoek onze website​​​​​​​