VolkerRail_Home_Theemswegtracé
Werken bij VolkerRail

Welkom bij VolkerRail!

Veilig onderweg, daar doen we het voor. Dat is onze missie, dat is waar we met 1200 betrokken en toegewijde collega's iedere dag voor werken. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst van de Nederlandse infrastructuur. Om dit in de toekomst met net zoveel passie te blijven doen, hebben we jouw expertise hard nodig. Van monteur tot manager en van werkvoorbereider tot administratief medewerker. Wij zoeken jou. Geen achtergrond in de spoorwereld? Geen probleem! Wij leren het je. We bieden je wat je nodig hebt om te zorgen dat jouw kwaliteiten het beste bij ons tot hun recht komen. Sluit jij je aan bij ons team? Bekijk de video hieronder om zien wat wij doen en wat jij hieraan kunt bijdragen.

Werken bij VolkerRail

Media player

Collega's aan het woord

Doe een open sollicitatie!

Wil jij graag bij VolkerRail komen werken, maar zie je jouw droombaan niet tussen de vacatures staan? Geen probleem! Stel ons dan aan je voor middels een open sollicitatie. Vertel ons waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en laat ons weten wat jou zo aantrekt aan VolkerRail. Dan nemen wij contact met je op.
VolkerRail Recruiter Martine

Heb je een vraag of wil je meer weten over een bepaalde vacature? Neem dan contact op met onze recruiter. Zij helpt je graag verder!
Stuur direct een WhatsAppbericht!

Veilig onderweg, daar doen wij het voor
VolkerRail Theemswegtracé
VolkerRail Nederland B.V.
Lange Dreef 7
4131 NJ, Vianen