img1
Blog Irene

"Durf brutaal te zijn en zelf om verantwoordelijkheid te vragen."

Het verhaal van Irene Hofland, Projectleider Optimalisatie bij de afdeling HR.

“Toen ik bij VolkerRail begon werd ik via een bureau ingehuurd als Consultant voor de afdeling Recruitment. Dat beviel heel erg goed. Met leuke collega’s, een goede leidinggevende en een fijne werkplek bleek het zo’n goede match te zijn dat ik ben gebleven.

Ik heb voor VolkerRail gekozen omdat ik de werkzaamheden heel erg leuk vind, dat is in mijn geval het optimaliseren van de HR-processen. Een inspirerende leidinggevende was voor mij ook heel erg belangrijk en die heb ik hier zeker gevonden. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend, vooral het aantal vakantiedagen is voor mij erg aantrekkelijk. Ik reis graag in mijn vrije tijd dus dat kan ik nu goed combineren. VolkerRail is voor mij een interessante plek om echt iets op te bouwen. Projecten kun je van kop tot staart beetpakken en dat maakt het voor mij erg uitdagend.

VolkerRail is in mijn ogen een bedrijf dat heel veel mogelijkheden biedt. Met de juiste leidinggevende krijg je hier heel veel verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd kunnen er altijd dingen beter, dus ook daar liggen een heleboel kansen. Ruimte om die kansen te pakken is er zeker, dus daar haal ik veel energie uit.

Het is leuk dat hetbedrijf op dit moment aan verandering onderhevig is. Het feit dat we onderdeel van VolkerWessels zijn maakt ook dat we steeds in beweging blijven. Er zijn veel nieuwe impulsen en die brengen leuke uitdagingen met zich mee.

Mijn tip aan een toekomstige collega zou zijn: durf brutaal te zijn en zelf om verantwoordelijkheid te vragen. Er zijn kansen genoeg, maar je moet er wel zelf achteraan. Wees je bewust van je loopbaan en welke kant je op wil en neem daarbij het heft in eigen handen. Ook op het gebied van opleiding en ontwikkeling biedt VolkerRail een heleboel, dus als je daarin zelf de eerste stap zet kun je hier heel ver komen!”

Lees nu ook de verhalen van de andere collega's!

VolkerRail Theemswegtracé
VolkerRail Nederland B.V.
Lange Dreef 7
4131 NJ, Vianen