zoek vacatures

Werken bij
VolkerSafeGuard

Om incidenten aan uw assets te coördineren hebben wij VolkerSafeGuard opgericht.
VolkerSafeGuard is sinds 2002 het Service Centrum (meld- en coördinatiecentrum) dat altijd voor u beschikbaar is. Wij zijn de spin in het web als het gaat om het coördineren van incidentmeldingen. Dit doen we voor diverse klanten in de spoor-, weg-, water-, luchtvaart-, telecom,- en vastgoedsector. Bij VolkerSafeGuard werken we met een team van 15 gepassioneerde medewerkers, dit doen we op een zeer service- en klantgerichte manier. VolkerSafeGuard is een handelsnaam van RailCom BV.

​​​​​​VolkerSafeGuard in 99 seconden

Media player

Onze leiderschapsprogramma's

img1
​​​​​​​
Een leuk team
Bij VolkerSafeGuard kun je jezelf altijd blijven ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd en daar dragen wij graag aan bij. Een uitgebreid aanbod aan opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden wacht jou bij VolkerSafeGuard.  Als medewerker van VolkerSafeGuardl wordt je gestimuleerd om je continue te ontwikkelen.
img1
​​​​​​​Een dynamische baan
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Ben jij geen 9 tot 5 type en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en een goed stel hersens. Kun jij snel handelen en heb je een vlotte babbel? Dan is de functie van incidentcoördinator echt wat voor jou!

Wij staan altijd voor u klaar

Thom Nelissen, Manager VolkerSafeGuard:
​​​​​​​"Ons team is gespecialiseerd in het coördineren van incidenten. Van A tot Z lossen wij het incident samen voor u op. Wij staan altijd voor u klaar."
img1

Doe een open sollicitatie!

Wil jij graag bij VolkerSafeGuard komen werken maar zie jij jouw droombaan niet tussen de vacatures staan? Geen probleem! Stel ons dan middels een open sollicitatie aan je voor. Vertel ons waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en laat ons weten wat jou zo aantrekt aan VolkerSafeGuard, dan nemen wij contact met je op.

​​​​​​​VolkerSafeGuard is onderdeel van:

VolkerRail Recruiter Martine

Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een bepaalde vacature? Neem dan contact op met Martine. Martine is onze recruiter en helpt je graag!

VolkerWessels Telecom
VolkerSafeGuard
Locomotiefstraat 50 
​​​​​​​3534BK Utrecht