Traineeship
​​​​​​​Finance & Control

Je bent (bijna) afgestudeerd, leergierig, maar nog wel oriënterend naar de juiste werkplek en werkomgeving. Met het Finance & Control traineeship bij VolkerWessels ontwikkel jij jezelf in twee jaar van startend talent tot project controller! Tijdens het traineeship krijg je de mogelijkheid om te ontdekken wat bij jou past. En terwijl jij de mogelijkheden van een Finance & Control loopbaan ontdekt, bouw je een sterk netwerk op en ontwikkel je jezelf met verschillende opleidingen en curussen.
Locatie
VolkerWessels heeft locaties door heel Nederland. Samen kijken we naar de meest geschikte locatie voor jou. 
Vier unieke opdrachten
Elk half jaar een nieuwe opdracht binnen vier verschillende sectoren
Opleiding
Een praktijkgerichte post HBO opleiding, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én een persoonlijke coach
Netwerk
Sluit aan bij de gezellige workshops, projectbezoeken en borrels van Jong VolkerWessels
Goede voorwaarden
Direct een vast contract, een leaseauto én een salaris van €2.800,- bruto per maand
img1
Wat ga je doen?
Je ontwikkelt je inhoudelijk als finance professional door vier verschillende rollen te ervaren en door een praktijkgerichte opleiding. De opdrachten voer je uit over de vier disciplines van VolkerWessels: Bouw & Vastgoed, Infrastructuur, Energie en Telecom. Zo kan jij ontdekken wat het beste bij jou past!

Binnen de opleiding komen onder anderen projectmanagement, informatiebeheersing, risicomanagement en contracting aan bod. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt rekenen op loopbaanbegeleiding en coaching van onze ervaren project controllers!

Wie ben jij?

img1
Studie
Je hebt (bijna) een hbo-diploma.
img1
Starter
Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.
img1
Ontwikkeling
Je hebt zin om in een korte tijd veel te leren.
img1
Interesse
Je vindt het vet om aan bouw- & infraprojecten te werken. 

Je schrijft je in, en dan?

Wil je meer weten?

Whatsapp of mail met Jacquelien Versteeg om je vraag te stellen!
img1

Wat zeggen onze collega's?

img1
"Ik leer heel veel over het vakgebied controlling en financiële beheersing van projecten.

Het ene moment ben ik bezig met de inkoopadministratie en het andere moment steek ik mijn handen uit de mouwen voor het maken van een sterke analyse. Hierdoor leer je alle kneepjes van het vak in een korte tijd!"
Jelle Gardien
- Trainee Project Control
img1

Na haar start als Financieel Analist groeide ze door als Project Controller en nu zit ze op haar plek als 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹 binnen een divisie van VolkerWessels.

​​​​​​​Hoe ze daar is gekomen?
Door onder andere werkervaring in binnen- en buitenland op te doen, netwerk op te bouwen binnen het concern en vooral door lekker veel meters te maken!

Christy Beerta -
Manager Group Control
img1

"Je bent continu aan het schakelen tussen de verschillende stakeholders, dit maakt het vak leuk.

Je werkt samen met de uitvoerder, de realisatiemanager én de directie voor het beste resultaat. Bepaalde keuzes leiden tot directe acties in de praktijk. Knopen doorhakken en gaan! Dit vind ik gaaf om te zien!"

Nina van Baast
- Project Controller

Wat doet een project controller?

Binnen het vakgebied project control draait het om de financiële beheersing van risicovolle projecten. Als trainee ga jij ervaren wat de thema’s zijn voor het succes van een project. Hierbij moet je denken aan de projectplanning en control, maar zeker ook contract-, tender-, en risicomanagement. Sterke analyses geven een transparante doorkijk in projecten vanaf ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase.

​​​​​​​Diversiteit? Genoeg! Project control bij een grootschalig nieuwbouwproject brengt andere uitdagingen dan bij onderhouds- en/of renovatieprojecten. En wat denk je van de diversiteit tussen de verschillende vakdisciplines binnen onze organisatie? Civieltechnische werken, projecten gericht op de energietransitie, woningbouw- en utiliteitsprojecten, óf de combinatie van eerdere projecten gericht op de aanleg van telecomnetwerken: alle projecten bieden weer hun eigen uitdagingen. Wat past bij jou?
img1

VolkerWessels

Wat is VolkerWessels en in welke sectoren zijn we actief? 
Westo Bedrijfsfilm
Beginnen met het Traineeship? Dat kan!
Schrijf je direct in. Heb je nog vragen over het Traineeship Finance & Control? Neem dan contact op met:

Jacquelien Versteeg
Programmamanager Traineeship Finance & Control
jversteeg@kws.nl
+31 612335111