Over ons

Gebr. Van Kessel is al bijna 70 jaar een begrip in de markt. Gedurende deze periode hebben wij een naam verworven als een toonaangevend, deskundig, betrouwbaar en innovatief aannemersconcern.   Met kundige medewerkers realiseren wij dagelijks de meest veelzijdige projecten op het gebied van civiele techniek en sport en cultuurtechniek. Wij realiseren kleinschalige, lokale en/of grootschalige complexe projecten. Wij zijn trots op ons werk én trots op onze veelzijdigheid. In onze organisatie heerst van oudsher een familiegevoel. Een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid zit sterk in ons DNA gebakken. 

Ambitie

Het is onze ambitie om door te groeien en te ontwikkelen. Daarbij zijn wij bewust van onze verantwoordelijkheid jegens de maatschappij. Werken aan een leefbaar en bereikbaar Nederland betekent ook bijdragen aan de circulaire economie. Door onze innovaties willen wij oplossingen blijven bieden voor grote maatschappelijke vraagstukken zoals CO2-uitstoot en recycling van reststromen.

Kernwaarden

Met de focus op onze opdrachtgevers en de leefomgeving hebben wij onze kernwaarden altijd hoog in het vaandel.  Wij conformeren ons aan de kernwaarden van onze moedermaatschappij Koninklijke VolkerWessels: veiligheid, integriteit en duurzaamheid.

Onze bedrijven

Gebr. Van Kessel bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Het bundelen van deze expertise stelt ons in staat de markt optimaal te bedienen. Onze bedrijven bevinden zich door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Gebr. Van Kessel in gesitueerd in Buren.Ons werkgebied is verrassend veelzijdig en omvat de disciplines: wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO).

Onze bedrijven op een rij

Gebr. Van Kessel Wegenbouw

Aanleg en onderhoud van infrastructuur vormt één van de kernactiviteiten van onze onderneming Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. Van complexe (integrale) infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Al bijna 70 jaar zijn wij actief in het aanleggen en onderhouden van wegen en bedrijventerreinen, oppervlakbehandelingen (slijtlagen), rioleringswerkzaamheden, (binnenstedelijke) reconstructies, bermoplossingen en het bouw- en woonrijp maken van terreinen.
Lees meer

Gebr. Van Kessel Onderhoud

Gebr. Van Kessel Onderhoud is dé aannemer op het gebied van integraal onderhoud en beheer van wegen en groen. Wij beheersen het complete scala aan werkzaamheden in de buitenruimte! Wij voeren onderhoud uit aan en langs rijkswegen én provinciale en gemeentelijke wegen. Tevens onderhouden wij spoor- en vaarwegen, (lucht)havens, (natuur)terreinen en tunnels. Projecten variëren van correctief, periodiek en kleinschalig onderhoud tot preventief meerjarig integraal onderhoud en beheer. Daarnaast adviseren wij op het gebied van (duurzaam) assetmanagement en staat onze afdeling incidentmanagement 24/7 paraat.
lees meer

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten

Onze onderneming Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten is specialist op het gebied van herstel, afdichting en verduurzaming van betonconstructies. Of het nu gaat om de inventarisatie van de schadeproblematiek en -omvang, het adviseren over een passende herstelmethode inclusief offerte of om de daadwerkelijke realisatie van het werk, het op maat realiseren van oplossingen loopt als een rode draad door de organisatie. Wij beschikken over alle benodigde kwaliteitscertificaten en zijn lid van de Vereniging van Gecertificeerde Beton-Reparatiebedrijven (VBR).
lees meer

Van Kessel Bronbemaling

Van Kessel Bronbemaling is specialist in bemalingswerkzaamheden en het oplossen van grondwaterproblematiek. Met eigen materieel zorgen wij dagelijks voor een droge en veilige werkplek voor de opdrachtgever. De bemaling van een bouwput, bouwkuip of leidingtracé heeft als doel de heersende grondwaterstand tijdelijk te verlagen. Met behulp van verticale filters, horizontale drains, open bronnen of deepwell-bronnen kunnen de watervoerende lagen worden bereikt. Afhankelijk van de diepte, de bodemgesteldheid en de aanwezigheid van waterspanning worden dergelijke lagen bemalen met bovengrondse pompen of onderwaterpompen. Wij kunnen voorzien in systemen welke reiken tot elke gewenste diepte.
lees meer

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek

Onze onderneming Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is specialist op het gebied van sportprojecten, cultuurtechnische werken en terreininrichtingen. Wij realiseren complete sportaccommodaties inclusief sportvelden en zorgen tevens voor het onderhoud. Ook groenprojecten, dak- en gevelgroen en terreininrichtingen behoren tot onze disciplines. Inmiddels hebben wij een indrukwekkende portfolio opgebouwd; wij verzorgden de terreininrichting van het Jaarbeursplein in Utrecht en het Provinciehuis in Arnhem. Tevens waren wij verantwoordelijk voor de realisatie van daktuinen bij het Gerechtsgebouw in Breda en bij de Noordboulevard in Scheveningen. Voor grond-, drainage- en bronneringswerken en versnelde consolidatie (IFCO) zijn wij ook de aangewezen partij.
lees meer

IJzerman B.V.

Ijzerman B.V. zorgt voor het  groenonderhoud op- en langs de spooromgeving.Wij voeren dagelijks onderhoud uit langs de Nederlandse spoorwegen en het HSL-spoor. Het betreft het totaal benodigd onderhoud om ‘het spoor’ veilig en beschikbaar te houden. Deze deskundige onderneming is al jaren een begrip in de markt als het gaat om spooronderhoud en is volledig geïntegreerd met de processen van Gebr. Van Kessel Onderhoud.
lees meer

Onze projecten 

Wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij ontwikkelen, ontwerpen, adviseren, realiseren, produceren en beheren en zijn daarbij net zo trots op de kleinschalige en/of lokale projecten als de grootschalige complexe projecten.

Volg ons op

Jirska Marseille

Jirska Marseille

Recruiter


Stuur mij een bericht