Maak de toekomst

bij VolkerWesselsMeewerken aan echte projecten

Loop je bij ons stage dan werk je mee aan echte projecten en werk je samen met professionals in de branche. We hebben een breed scala aan projecten waar je stage kunt lopen, van infrastructuur en telecom tot vastgoed en energie. Zo doe je ervaring op in verschillende vakgebieden en hebben we altijd wel een passende opdracht voor jou. 


Stage lopen bij VolkerWessels

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: wie maakt, bouwt en geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren... en bouwen. De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties. Wij zijn VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. 
Wij zijn makers. De toekomstmakers.

Waarom VolkerWessels

Diversiteit aan projecten

Maak impact, neem verantwoordelijkheid

Samenwerken in een hecht team

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Maatschappelijke betrokkenheid

0

Ondernemingen

0

Medewerkers

0

Projecten per jaar


Jong geleerd

is oud gedaan


Traineeship Finance & Control

Je bent (bijna) afgestudeerd, leergierig, maar nog wel oriënterend naar de juiste werkplek en werkomgeving. Met het Finance & Control traineeship bij VolkerWessels ontwikkel jij jezelf in twee jaar van startend talent tot project controller!

Traineeships

Trainee worden bij VolkerWessels? Bekijk al onze traineeships. 

Stage- en afstudeeropdrachten bij VolkerWessels

Stage lopen in de infra, energie, telecom of bouw en vastgoedontwikkeling. Het kan allemaal. Wat wil jij leren? Ontdek het hier.Stages en afstudeeropdrachten

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Nieuw


Niet gevonden wat je zocht?