Bij Gebr. Van Kessel krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen en daarbij te doen wat ik leuk vind.

Rowell Speekenbrink - Junior Contractmanager

Gebr. van Kessel

Bij Gebr. Van Kessel krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen en daarbij te doen wat ik leuk vind.

Rowell Speekenbrink - Junior Contractmanager

Gebr. van Kessel

Mijn naam is Rowell Speekenbrink en samen met twee collega’s ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Contractmanagement. Contractmanagement speelt een steeds belangrijkere rol in alle fases van het bouwproces, van de verwervingsfase tot en met oplevering. De werken in de bouw worden steeds complexer en zijn vaak multidisciplinair. Vanuit Gebr. Van Kessel was er behoefte aan een afdeling die verplichtingen, risico’s en aansprakelijkheden analyseert, afstemt, vastlegt en beheert. Deze afdeling is recent toegevoegd aan het bedrijf en hierbinnen vervul ik de functie van Junior Contractmanager.

Wij doen contractbeoordelingen in de verwervingsfase om contractuele risico’s vast te stellen, maar ook in de uitvoeringsfase zijn wij te benaderen. Daarin ondersteunen wij de projectleiders bij een contractwijziging of bij een brief met een contractueel karakter. Zo hopen wij onder andere duidelijke verwachtingen te scheppen en klanten beter te bedienen.

Bij Gebr. Van Kessel krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen en daarbij te doen wat ik leuk vind. Sinds kort ben ik op een project lid van het kernteam, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het stukje omgevingsmanagement en de contractmanager ondersteun. Daarnaast ben ik betrokken bij een grote projectontwikkeling. Op deze manier doe ik (civieltechnische) ervaring op en begrijp ik beter welke processen er op een project allemaal spelen.

Samenwerken en sparren met collega’s
Ik kan mezelf omschrijven als een nauwkeurig en betrouwbaar persoon. Daarnaast ben ik erg zelfstandig. Mijn ambitie is om uiteindelijk Senior Contractmanager te worden en misschien zelfs wel door te groeien naar bedrijfsjurist. Voordat ik in dienst ben gekomen bij Gebr. Van Kessel heb ik HBO-Rechten gestudeerd. Door mijn achtergrond in rechten heb ik een andere kijk op zaken dan iemand met een civieltechnische achtergrond. Ik vind mijn werk erg leuk, omdat we samenwerken met een team. Sparren met collega’s vind ik waardevol. Er is veel zelfstandigheid en vrijheid binnen het bedrijf, waardoor het werk voor mij een uitdaging is en blijft. Ik voel mij erg thuis bij Gebr. Van Kessel en hoop hier nog lang te mogen blijven.

Ik ga iedere dag met een goed gevoel naar huis
Ik ben altijd in voor een praatje en dat vind ik ook zo leuk aan dit bedrijf. Het hoeft niet altijd over werk te gaan, de gezelligheid tussen de werkzaamheden door is positief voor de binding met collega’s. De platte bedrijfsstructuur vind ik erg prettig. Ik haal veel plezier uit mijn werk, ga iedere dag met een goed gevoel naar huis en zin om de volgende dag weer naar werk te gaan.

 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!