Werken bij VolkerRail

Werk je bij VolkerRail, dan maak je deel uit van een hecht team. We zijn vakmensen die nauw met elkaar samenwerken en samen iets moois neerzetten. We vertrouwen niet alleen op elkaars expertise, maar staan er ook voor open om van elkaar te leren. Door te leren en ontwikkelen kunnen we als bedrijf blijven vernieuwen. We nemen samen de verantwoordelijkheid voor ons werk. We werken ten slotte veilig, of we werken niet. Betrokkenheid van collega's en vrijheid in je werk is wat ons als bedrijf kenmerkt. Iets voor jou? 

Wat heeft VolkerRail je te bieden?

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij VolkerRail kun je jezelf altijd blijven ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd en daar dragen wij graag aan bij! Een uitgebreid aanbod aan opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden wacht jou bij VolkerRail. Als medewerker van VolkerRail wordt je gestimuleerd om jaarlijks de benodigde opleidingen en/of trainingen te volgen.



Met welke opleiding ga jij bij Volkerrail aan de slag?

Stage & afstuderen

Bij VolkerRail vinden we het belangrijk om onze kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Koffie halen en kopietjes maken behoort dus zeker niet tot jouw takenpakket als stagiair. Als stagiair bij VolkerRail krijg je de vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan en écht een verschil te maken. Met jouw initiatieven wordt daadwerkelijk iets gedaan en jouw stageverslag verdwijnt niet zomaar in een la. 

Ben jij er klaar voor om bij VolkerRail je eerste stappen in de praktijk te zetten?

Arbeidsvoorwaarden

Bij VolkerRail zorgen we graag goed voor onze werknemers. Daarom voorzien we onze werknemers graag van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Denk maar aan een groot aantal roostervrije dagen, een zorgverzekeringscollectief, veel ontwikkelingsmogelijkheden en korting op alledaagse producten. 

Ben jij ook benieuwd naar alle mogelijkheden bij VolkerRail?


VolkerRail heeft vacatures in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Utrecht & Zeeland. Kijk op onze vacaturepagina voor alle openstaande vacatures.Vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters Naoual, Kim of Frank. Je kunt hen ook een WhatsApp-bericht sturen. Dan nemen zij contact op met jou!


Stuur direct een WhatsAppbericht!

Jong VolkerRail

Jong talent is voor VolkerRail onmisbaar. Met hun frisse blik, innovatieve invalshoeken en hedendaagse toekomstvisie zorgen onze jonge collega's ervoor dat we verder durven te denken. Jong VolkerRail brengt deze jonge talenten bij elkaar en zorgt ervoor dat zij door middel van leuke activiteiten een bijdrage leveren aan een beter bedrijf.

Student Connection

Jonge werknemers zijn essentieel voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren wij via Student Connection graag in onze studenten en stagiairs. Ze krijgen de kans om te netwerken binnen hun eigen (stage)bedrijf, maar ook binnen de andere VolkerWessels-ondernemingen. Daarnaast krijgen ze interessante trainingen aangeboden. 


Veilig onderweg, daar doen wij het voor

Volg ons ook op onze socials!