Jong VolkerWessels

Ben jij 35 jaar of jonger? En werk je voor één van de VolkerWessels ondernemingen? Dan kun je lid worden van Jong VolkerWessels! Een jonge, energieke netwerkclub voor én door jong professionals.

Bij Jong VolkerWessels staan connectie en kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling en VolkerWessels van de toekomst centraal. We wisselen kennis, ideeën en ervaringen uit, werken aan uitdagende vraagstukken op concernniveau, nemen plaats in verschillende denktanks en bezoeken inspirerende projecten en seminars. Met Jong VolkerWessels bouw je aan je toekomst en aan een netwerk binnen én buiten ons concern. 

Ontdek, ervaar, ontwikkel en doe

Jong VolkerWessels geeft je een uniek kijkje achter de schermen. Op onze projecten én bij collega-ondernemingen binnen het concern. Bouw aan je kennis en werk aan je ontwikkeling via inspirerende workshops en verrassende lezingen. Neem plaats in de denktanks en denk mee over actuele vraagstukken binnen ons concern. Of lever een bijdrage aan een ontwikkeling buiten VolkerWessels. Zoek de uitdaging die bij je past en geef er zelf invulling aan. Werk je al bij VolkerWessels? Meld je dan nu aan voor Jong VolkerWessels.

Activiteiten

Zin in een verrassende workshop? Wil je mee naar een indrukwekkend project? Of heb je meer behoefte aan een interessante lezing? Bijna maandelijks organiseert het bestuur – vaak in samenwerking met één van de VolkerWessels ondernemingen – een uitdagende activiteit. Deelname aan een van onze toffe activiteiten is altijd vrijblijvend.

Jong VolkerWessels in beeld

In het bestuur van Jong VolkerWessels zitten leden uit verschillende divisies en VolkerWessels-bedrijven. Het bestuur bestaat uit:

  • Sümbül Yildiz (Voorzitter)
  • Pim van Doleweerd (Penningmeester)
  • Sijmen Pelgröm (Secretaris)
  • Lian Jansen (Communicatiecoördinator)
  • Joram Gaastra (Interne betrekkingen)
  • Rebecca Fasel (Leden en Activiteiten)

Ons algemene e-mailadres is: jong@volkerwessels.com 

Partners

Jong VolkerWessels is aangesloten bij de Inter Company Association (ICA). ICA is een verzameling van jongerenorganisaties van verschillende ondernemingen, ministeries en instellingen, waaronder Deloitte, BAM, Eneco, Shell, TNO en het ministerie van Economische Zaken. ICA vertegenwoordigt ruim 16.000 jonge werknemers in Nederland. Ze organiseert verschillende activiteiten, elke keer verzorgd door een andere aangesloten jongerenvereniging(en). Hierdoor biedt Jong VolkerWessels je de mogelijkheid om aan je externe netwerk te werken. Meer informatie vind je op www.ica.nl.

Lid worden?

Ben jij 35 jaar of jonger? En werk je voor één van de VolkerWessels ondernemingen? Dan kun je lid worden van Jong VolkerWessels! Meld je gratis aan via het aanmeldformulier. Stem het lidmaatschap en deelname aan activiteiten wel even af met je leidinggevende.


Volg ons op