Samen ontwikkelen

We zijn ambitieus en willen sterker en beter worden. Daarom staat initiatief nemen bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat nieuwe ideeën altijd welkom zijn en fouten maken mag. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen je functie of juist in een totaal andere rol, jij bepaalt het zelf. De 130 ondernemingen binnen VolkerWessels bieden volop mogelijkheden om te groeien in de rol die bij jou past.   

VolkerWessels Academy

Wij faciliteren je in je groeiproces en bieden je de juiste middelen. Enerzijds door learning on the job, anderzijds door kwalitatieve en professionele opleidingstrajecten bij onze eigen VolkerWessels Academy. Wij bieden je ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf aan je loopbaan te bouwen. Bij VolkerWessels stap je in een dynamische, prettige en professionele werkomgeving met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

VolkerWessels Vakschool

Werken en leren, bij VolkerWessels gaat dat hand in hand. Door onze eigen Vakschool zijn we in staat om te focussen op jouw ontwikkeling. Dat is goed voor onze klanten en voor jou. De Vakschool verzorgt opleidingen, cursussen en trainingen om van jou de beste vakman of vakvrouw te maken. Of je nu jong talent bent, zij-instromer of al werkzaam: de Vakschool is er voor iedereen.

Volg ons op