De toekomst van thuis

MorgenWonen is het woninglabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen. Voor wonen met zekerheid, wooncomfort in een aangename omgeving. Woningen die meer energie opwekken dan verbruiken. Duurzaam gebouwd met de hoogste kwaliteit. In onze fabrieken prefabriceren we deze woningen. Zodat we ze morgen met zekerheid kunnen bouwen. We doen dit sinds 2014. En we blijven innoveren. MorgenWonen is hiermee dé standaard van industriële bouw. We bieden snelheid, betaalbaarheid en schaalbaarheid. Met MorgenWonen bouwt VolkerWessels aan de huizen van morgen, die volgende generaties hun thuis noemen. MorgenWonen. De toekomst van thuis.

MorgenWonen
is een unieke woonoplossing van samenwerkende bedrijven van VolkerWessels. We zijn dichtbij en benaderbaar waar nodig, groot en slagvaardig waar mogelijk.

MorgenWonen

Tien jaar geleden besloot VolkerWessels met vooruitziende blik het traditionele bouwen aan te vullen met een meer toekomstbestendige methodiek. Standaardisatie werd de norm, zonder compromissen aan kwaliteit, en er werd een industrieel productieproces ingericht voor de realisatie van woningen. Inclusief zonnepanelen. Woningen die meer energie opwekken dan ze gebruiken. In 2014 werd de eerste industrieel geproduceerde woning opgeleverd. Inmiddels zijn we een decennium – en meer dan 3.000 woningen uit eigen fabrieken! – verder. Alle ervaring, kennis en kunde, energie en investeringen komen nu samen in MorgenWonen.

MorgenWonen Plus

De voordelen van industrieel bouwen zijn duidelijk. Meer snelheid, betere kwaliteit en optimaal grip op kosten, om er maar enkele te noemen. Maar wat als uw project om meer exclusiviteit of ontwerpvrijheid vraagt? In dat geval biedt MorgenWonen Plus uitkomst. Conceptwoningen op basis van een industrieel geproduceerd casco, aangevuld met maatwerk. VolkerWessels brengt al decennialang conceptueel bouwen in de praktijk. Meer dan 100.000 woningen hebben wij op deze manier gerealiseerd. Alle kennis en kunde die we daarmee hebben opgedaan, alle investeringen, samenwerkingen, innovaties en doorontwikkelingen komen samen in MorgenWonen Plus.

MorgenWonen Hout

Uitbreiding van de woningvoorraad staat bovenaan op de volkshuisvestelijke agenda. Direct gevolgd door duurzaam en circulair bouwen. Hoe krijgen we dat gecombineerd? Hoe realiseren we meer woningen en verkleinen we tegelijk onze ecologische voetafdruk? Met MorgenWonen Hout. MorgenWonen Hout is het houtbouwconcept van VolkerWessels. Een ontwikkel- en bouwmethodiek waarmee we zowel grondgebonden woningen als appartementengebouwen (tot 8 bouwlagen hoog) realiseren. Huur en koop, vrije sector en sociaal, binnenstedelijk en landelijk, tijdelijk en permanent.

Dit kun je van ons verwachten

1
Succesvolle sollicitatie
2
Interviews
3
Aanbieding
4
Welkom in het team