Werken aan de huizen van morgen

MorgenWonen is het woninglabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen. Voor wonen met zekerheid, wooncomfort in een aangename omgeving. Woningen die meer energie opwekken dan verbruiken. Duurzaam gebouwd met de hoogste kwaliteit. In onze fabrieken prefabriceren we deze woningen. Zodat we ze morgen met zekerheid kunnen bouwen. We doen dit sinds 2014. En we blijven innoveren. MorgenWonen is hiermee dé standaard van industriële bouw. We bieden snelheid, betaalbaarheid en schaalbaarheid. Met MorgenWonen bouwt VolkerWessels aan de huizen van morgen, die volgende generaties hun thuis noemen. MorgenWonen. De toekomst van thuis.

MorgenWonen
is energie-neutraal wonen.
In een huis dat meer energie
opwekt dan verbruikt.

Woninglabel van VolkerWessels

De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties. MorgenWonen is het woninglabel van van VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachtenbundelen. Wij zijn makers. De toekomstmakers.

Een nieuwe manier 

van bouwen

Denk jij ook dat woningen steen voor steen opbouwen op locatie niet meer van deze tijd is en dat dit ook anders moet kunnen? Bij VolkerWessels bouwen we woningen in onze fabrieken en assembleren we ze op de bouwplaats: MorgenWonen. Mooi toch? Jazeker, maar het kan altijd beter. Bouw jij ook mee aan de toekomst van thuis?

Dit kun je van ons verwachten

1
Succesvolle sollicitatie
2
Interviews
3
Aanbieding
4
Welkom in het team