img1
WERKEN BIJ
​​​​​​​PCH DIENSTENGROEP

Werken bij PCH Dienstengroep

Alleskunners en aanpakkers. Doorzetters en doordenkers. Oplettend, gastvrij en gedreven. Onze mensen zijn het gezicht van ons bedrijf. Dienstverleners die net dat stapje extra willen en kunnen zetten. Met een glimlach. Omdat we een vijfde indruk minstens zo belangrijk vinden als de eerste. En omdat we geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. 

De juiste match

Alleskunner, aanpakker, oplettend en gastvrij; jij bent het allemaal omdat het bij je past. Je staat open voor ontwikkeling en durft te leren van fouten. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je gedrag, heb je aandacht voor de ander en voeg jij waarde toe aan PCH. Jouw DNA matcht met dat van ons.
​​​​​​​
Maar we zijn niet alleen een match elkaar. Je bent minstens zo’n goede match met onze opdrachtgever. Want daar gebeurt het. Onder het oog van de klant, in het huis van de klant. Je bent onderdeel van het PCH team en tegelijkertijd voel je je enorm verbonden met de klant. Jij kent de klant en de eindgebruiker namelijk als geen ander. Jij maakt de verbinding en bent in alle opzichten het visitekaartje.


img1