img1
PCH Dienstengroep

Maak Morgen Mogelijk - Werken bij PCH Dienstengroep

Alleskunners en aanpakkers. Doorzetters en doordenkers. Oplettend, gastvrij en gedreven. Onze mensen zijn het gezicht van ons bedrijf. Dienstverleners die net dat stapje extra willen en kunnen zetten. Met een glimlach. Omdat we een vijfde indruk minstens zo belangrijk vinden als de eerste. En omdat we geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. Zo maken wij morgen mogelijk.

img1
We zien elkaar

Dat klinkt misschien logisch maar wij nemen dit heel serieus. Als werkgever hebben we namelijk echt aandacht voor jou. We zijn oprecht nieuwsgierig naar jou en blijven graag met je in gesprek. We staan dicht bij jou en kennen elkaar goed. Wij weten waar jij goed in bent en waar je groeipotentie ligt. En jij weet dat van ons.


Ook onderling hebben onze mensen oog voor elkaar. We staan open voor de ideeën, meningen en vragen van een ander. Graag zelfs. Er is ruimte voor iedereen. We accepteren en waarderen elkaar. Zonder oordeel. We luisteren naar elkaar, geven en ontvangen feedback en doen het samen. Altijd. Juist omdat we elkaar zien en willen zien ontstaat een werksfeer waar jij altijd jezelf bent en blijft. Zo  versterken we elkaar. Zo groeien we samen.  

img1
De juiste match

Alleskunner, aanpakker, oplettend en gastvrij; jij bent het allemaal omdat het bij je past. Je staat open voor ontwikkeling en durft te leren van fouten. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je gedrag, heb je aandacht voor de ander en voeg jij waarde toe aan PCH. Jouw DNA matcht met dat van ons.


Maar we zijn niet alleen een match met elkaar. Je bent minstens zo’n goede match met onze opdrachtgever. Want daar gebeurt het. Onder het oog van de klant, in het huis van de klant. Je bent onderdeel van het PCH team en tegelijkertijd voel je je enorm verbonden met de klant. Jij kent de klant en de eindgebruiker namelijk als geen ander. Jij maakt de verbinding en bent in alle opzichten het visitekaartje.

img1
Een stapje extra

Wij zijn dienstverleners in hart en nieren en geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. Dat gaat  verder dan ontzorgen, problemen oplossen en afspraken nakomen. Wij zetten dat stapje extra en dat kunnen we omdat we samenwerken. Werken voor PCH betekent ook dat je kansen signaleert, bijdraagt aan verbeteringen en focus houdt op de doelstellingen.


Zo creëren we waarde voor een klant en zetten we een beleving én een duurzame bewustwording neer. Ons werk is enorm zichtbaar zonder dat de klant zich er zelf altijd bewust van is. Maar we zijn er. Altijd en overal. Elke dag weer dat stapje extra dus. En dat altijd met én voor een glimlach. En daar zijn we trots op!

ONTMOET ONZE MENSEN
Collega's aan het woord

‘Ik zorg bij PCH voor het hele facilitaire proces in plaats van één onderdeel, dat maakt dat je echt kunt verbinden en verbeteren.’

Bram Braakhuis - Facility manager

img1

'Ik los problemen op voor klanten. Maar, ik zorg er ook heel graag voor dat de collega na mij probleemloos kan werken.'

Johnny van der Burgt - parkeer service medewerker

img1

 'Wij houden van koken en kunnen ons in het bedrijfsrestaurant helemaal uitleven. We kunnen onze creativiteit kwijt. De vrijheid en het vertrouwen die we krijgen, maken het echt heel leuk.'

Erna en Irma - allround facility medewerkers catering

PCH Dienstengroep
Weegschaalstraat 10, 7324 BG Apeldoorn
Postbus 4358, 7320 AJ Apeldoorn

T: +31 88 - 186 10 10
​​​​​​​E: info@pch-dienstengroep.nl