img1
WERKEN BIJ
​​​​​​​PCH DIENSTENGROEP

Maak Morgen Mogelijk - Werken bij PCH Dienstengroep

Alleskunners en aanpakkers. Doorzetters en doordenkers. Oplettend, gastvrij en gedreven. Onze mensen zijn het gezicht van ons bedrijf. Dienstverleners die net dat stapje extra willen en kunnen zetten. Met een glimlach. Omdat we een vijfde indruk minstens zo belangrijk vinden als de eerste. En omdat we geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. Zo maken wij morgen mogelijk.

De juiste match

Dat klinkt misschien logisch maar wij nemen dit heel serieus. Als werkgever hebben we namelijk echt aandacht voor jou. We zijn oprecht nieuwsgierig naar jou en blijven graag met je in gesprek. We staan dicht bij jou en kennen elkaar goed. Wij weten waar jij goed in bent en waar je groeipotentie ligt. En jij weet dat van ons.


Ook onderling hebben onze mensen oog voor elkaar. We staan open voor de ideeën, meningen en vragen van een ander. Graag zelfs. Er is ruimte voor iedereen. We accepteren en waarderen elkaar. Zonder oordeel. We luisteren naar elkaar, geven en ontvangen feedback en doen het samen. Altijd. Juist omdat we elkaar zien en willen zien ontstaat een werksfeer waar jij altijd jezelf bent en blijft. Zo  versterken we elkaar. Zo groeien we samen.  ​​​​​​​

img1